Hej igen, bloggen.

Satan, vad jag saknar att blogga. Så känner jag nu.

Emellanåt känner man av det där bloggningssuget och funderar på varför man inte längre bloggar. Det är inte direkt konstigt, har ju tidigare bloggat under ca 6 år av mitt liv. Nu har det dock gått ett helt halvår utan att jag rört bloggen, jag har nästan glömt av den och det har känts som att jag inte längre har en blogg. Det har uppstått en tomhetskänsla pga av det, antar  jag, och det är något av det värsta känslorna. Att känna sig tom är ibland mycket värre än att känna en inre smärta, för när man känner smärta vet man oftast orsaken till känslorna.

Bloggen kom på tal idag under en promenad med en kompis och jag kände plötsligt en stark saknad av bloggandet. Ett ryckande i fingerspetsarna och idéer som börjar surra runt i huvudet. Resten av dagen gick och nu när jag väl kommit hem, sittandes framför datorn vet jag inte hur jag ska skriva. Hur börjar man ett inlägg? Vad ska jag egentligen skriva? Vem bryr sig?

Jag ser tillbaka på gamla inlägg och beundrar mig själv. Inte för att det är särskilt bra skrivet, det är både mycket smileysar, talspråk och onödigt vetande. Jag beundrar det faktum att jag faktiskt skrev, jag tog tag i saken och bloggade för att jag ville, inte för att intresseklubben skulle anteckna. Jag har alltid gillat att skriva, jag försökte att inte bry mig om retsamma människor och idioter som verkade ha något emot mitt bloggande. Jag bara skrev. Jag önskar att jag skrev mer i nuläget faktiskt, för det är en av de grejer jag verkligen gillar. Kanske är detta vändpunkten då jag börjar igen. Kanske, kanske inte. Vi får se. För stunden kan jag inte säga så mycket, kan inte utlova något som kanske inte blir av, men hoppet och viljan har i alla fall väckts. 

 
Har inte mycket mer att säga just nu. Hur ska man avsluta eller sammanfatta egentligen? Vi säger såhär:

Hej igen, bloggen. Det var kul att se dig igen, hoppas på att höra av mig lite oftare framöver. Kram.

                                                                                                                                            / MichisKommentarer
Martin

Det va på tiden😉

Svar: Haha visst är det!! (känns som att uppdateringen är lite dålig här fortfarande, dock..) :)
Michaela Hagberg2014-08-16 @ 21:01:21
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Slippa skriva i dina uppgifter nästa gång?

Trackback