Mina fiskisar

Jag fick frågan om att visa upp mina fiskar här i bloggen och visst kan jag göra det! Jag har dock inte tagit några mer bilder än dem jag tog typ första dagen efter att jag hade köpt dem och bilderna är ganska (okej, hemskt!) dåliga, men det är antagligen bättre än inget. Det kanske kommer upp bättre bilder som småningom, but for now! :

På denna ytterst suddiga bilden ser ni alla de tre fiskarna. De är döpta efter medlemmarna i Paramore (japp, jag är lite töntig och döper fiskarna, men jag gillar personligt stuff!) : 

Här ser ni en orange platy, om ni har koll på Paramore så kan ni säkert lista ut vem denne är döpt efter.. Hon heter Hayley, precis som den orange/röd/ständigt-frisyr-ändrande sångerskan i bandet, efter som hon just är orange (orange är Hayleys favorit- och signaturfärg, så det passade bra). :

Här ser ni min ena fisk av rasen molly, jag har än så länge två stycken av denna sorten och en av platy. Denne prickiga dalmatinliknande fisken är en hane och är döpt efter gitarristen Taylor York. Egentligen tänkte jag på den svarta mollyn (se bilden längst ner) som Taylor eftersom har har svart hår, men det blev inte så då det inte kändes som rätt namn. :

Här är den andra molly-fisken Jeremy, döpt efter Paramores bassist. Varför jag tyckte att hans kulle bära namnet Jeremy och inte Taylor var för att han är ganska "dominant" i akvariumet, tar mer plats än de andra (synd att han inte var orange, haha) och är till storleken störst av fiskarna. Jeremy har varit med i bandet längre än Taylor och känns lite mer "manlig" (uppfattar irl-Taylor som lite "skyggare"/blygare, vilket passade bäst med fisken). :

Funderar dock på om Jeremy är gay, han jagar Taylor hela tiden......... eller att Taylor är en hona. Då har jag ytterligare ett skäl till att namnen passar, då Taylor är ett androgynt namn haha! ;)

Snart är det dags att skaffa några till och då undrar ni säkert vad jag gör när det inte finns tillräckligt många medlemsnamn kvar. Jo, när det blir fler fiskar döper jag dem efter låttitlar istället! (mvh en sann parawhore haha)

- Problem solved!

Så, då vet ni lite mer om mina fiskar. Hoppas det duger (och ni som inte är intresserade, sorry sorry)!

                                                                                                                                               / Michis
 

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Slippa skriva i dina uppgifter nästa gång?

Trackback