Michis räddar världen!

Idag har jag räddat världen!!!

Okej, kanske inte riktigt... men jag har gjort en god gärning och hjälpt till att föra världens utveckling i rätt riktning i alla fall!  Idag under shoppingturen med systra mi besökte vi Lindex där Helena skulle köpa en bh, eftersom det är ett av få ställen som säljer bh:ar i större storlekar än typ... C. Så eftersom att jag har en bättre storlek än henne och slipper leta mig galen bland bh:ar med antingen för liten kupa eller för stor vidd (sometimes it's good with smaller boobs, gurlz) så kollade jag istället på smink- och accessoarhyllorna (som tidigare skrivet, älskar smink. Smink rockar.).

Såg då den här fina asken:


Det rosa söta armbandet ni ser på bilden är designat av Matthew Williamson och säljs i Lindex-butiker. Smycket kostar 100 kronor och pengarna går direkt till bröstcancerforskning. När man köper detta skänker man alltså en hundralapp till något väldigt viktigt och får dessutom ett armband på köpet (som om inte omtänksamheten/tanken vore anledning nog, men vem kan egentligen få nog av materiella ting?). Tänk att man kan hjälpa till och göra världen bättre genom att bara utföra sin hobby (ja gott folk, jag anser att shopping/att köpa saker är en hobby för mig.. haha)? Man kan både bli snyggare och hjälpa andra människor på samma gång - två flugor i en smäll or what?! ;)

Nej, men om vi ska gå tillbaka till det äckligt seriösa...

Cancer är idag allt för vanligt och mer pengar till forskning leder snabbare till en lösning på problemet. Vem som helst kan i princip drabbas; det skulle kunna hända din kollega, kvinnan som satt framför dig på bussen i morse, ditt syskon, din bästa vän eller kanske du själv. En hemsk tanke som gör ont, men den är tyvärr sann. Hundra kronor är inte så mycket pengar för en person, men om man multiplicerar det med 100 blir det 10'000. Om 1000 personer köper ett sådant armband har det skänkts 100'000 kronor till cancerforskningen, så tro för sjutton gubbar inte att "din lilla summa inte spelar någon roll", för det spelar roll. Stor roll faktiskt. Om du inte gillar armband så kanske det finns något för dig → häÄäÄär!Ensam är stark, men tillsammans är vi starkare. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Som man bäddar får man ligga. Fem myror är fler än fyra elefanter (fick slut på djupa passande citat, så lättade upp stämningen lite hihi) osv osv..


♦ Och nej, detta är inget "reklaminlägg" om någon skulle vara så dum och tro det. Det är sunt förnuft, vad jag            känner och tycker är viktigt. Bollen är nu på er sida, ni står för erat kast och gör vad ni tycker känns rätt! ♦

(gillar förresten hur jag omedvetet kopplade ihop bh-letande och bröstcancer-stöttande)

Puss och kram, ta hand om er själva och era närstående! Peace out ya'll! 

                                                                                                     
                      / Michis
 

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Slippa skriva i dina uppgifter nästa gång?

Trackback