Utvecklat, shoppat och nu: plugga

HAI ALLESAMMANS! 

Idag har jag haft utvecklingssamtal i skolan, gick ganska så toppers med nada problemas. Visste inte vad jag hade fått för betyg i varken Filosofi A eller Svenska B, har gått tre månader nu och undrat/oroat mig i onödan. Det blev MVG i samtliga, av någon anledning. Blev så sjukt nöjd och glad, trodde verkligen inte det. Dock stod det bara ett "starkt godkänt" på Bild & form-kursen än så länge.... hoppas verkligen att det endast beror på att vi inte kommit så långt i kursen, vill allt ha ett bättre betyg än det där med tanke på att det faktiskt är något jag brinner för. DET SKA BANNEMEJ FIXAS! (samt idrottsresten, här ska livräddas)

Har även varit på second hand med mamsen, fick med mig lite smått och gott. En kjol, två t-shirts och en klänning till priset av 40 spänn - ett tips gott folk, detta är varför man ska dra iväg på second hand ibland!
Bai bai, nu ska jag försöka skriva på dat nedrans projektrapport! Har sådan jävla prestationsångest över detta att jag orkar inte. På onsdag när detta är över kommer jag känna mig så jävla lycklig, och antagligen avslappnad. Efter ca ett halvårs arbete kan man släppa de tankegångarna, både på gott och ont. Kommer vara så himla lättad...

... tills jag inser att jag måste plugga skiten ur mig till naturkunskapsprovet dagen efter. IT'S A CHALLENGE

                                                                                                                                                      / Michis

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Slippa skriva i dina uppgifter nästa gång?

Trackback