Update: Bättre sent än aldrig!

Tja peapööl! 

När man inte har några skolarbeten som måste göras eller stressas över har man lite tid över till att ta hand om bloggen. (japp, denna "man" är jag. Trots min kvinnlighet, ehehh.) När man inte ens haft någon tanke på att uppdatera här, då har man haft en del att göra och under sista gymnasieperioden prioriterar man såklart plugget ("man" betyder fortfarande "jag. Just sayin'..).

Jag har verkligen haft fullt upp. Har jag inte stressat/pluggat på något så har jag antingen sovit eller oroat mig över plugget tills jag fått både ont i magen och huvudvärk. Har inte alls mått särskilt bra. Snart kommer jag antagligen ha fullt upp igen och behöva stressa sönder mig, och det lär ni märka med tanke på att jag försvinner från bloggvärlden då. Men just nu, just idag, så har jag inget jag behöver göra eller oroa mig över. Helgen har inte bestått av något plugg alls och det har känts underbart. Dessutom skiner solen idag, fint som vårväder. Jag blir på så himlans mycket bättre humör när det är varmt, soligt, vårigt. Härligare helt enkelt. Är en riktig vårmänniska, så nu får vi hoppas på att vädret håller i sig och graderna stiger! ;) Det skulle verkligen behövas.


Nu vet ni vad jag sysslar med när jag inte bloggar, får sätta bloggen lite på time out ibland. Men just nu är jag här och just nu mår jag bra! Ska snart lägga upp ett inlägg med lite grejer jag köpt i helgen, tänkte jag.. 

Sii jah soon! 

                            / Michis 


Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Slippa skriva i dina uppgifter nästa gång?

Trackback