Viktigt under tiden som gått

Nedrans, vad längesen jag uppdaterade.... senaste datumet är tydligen 19 maj och nu är det natten mellan 3:e och 4:e juni. Shit då.. och ja,  det har faktiskt varit några händelserika veckor, tro det eller er! Tänkte dra igenom lite snabbt vad ni missat.. ;) :

- Sista inlämningsdagen har varit och jag har lämnat in mina allra sista skolarbeten för gymnasietiden. Fattar ni hur sjukt det känns? Har inte gjort annat än att ha gått i skolan i ca 13 år nu och nu ska jag sluta med plugget ett tag och börja jobba?! Kommer ju kännas helt sjukt, kan inte tänka på hur nära studenten ligger...

- .... som är den 5:e juni.  Det vill säga imorgon, på onsdag. Say whaaat? Rena rama chock-bomben exploderar inom mig varje gång jag tänker på hur nära skolgångens slut jag är. Det är så nära att jag nästan kan ta på det, helt jävla sinnessjukt!

- Balen, den 28:e maj. Det var en fin, trevlig kväll och jag bar min underbart vackra lila skönhet. Gick all-in på sminket också, vem orkar se naturlig ut när det är ett av de sista tillfällena att gå loss med stylingen (i alla fall med dessa människor). Känner mig så otroligt töntig när jag i huvudet tänker på "hur få gånger man kommer att välja outfits inför skolan", men men... jag kommer sakna det också.- Jag fyllde 19 år mitt upp i allt! Händer så mycket just nu att jag nästan glömmer bort min födelsedag och att jag redan fyllt 19.. hade sovmorgon och började skolan typ 12:40 denna dag och passade på att fixa mig ordentligt, eftersom jag senare skulle på Amii's studentmottagning.- Jag har beställt Hayley Williams MAC-kollektion från eBay, eftersom den tydligen inte släpps utanför USA. Ha-ha amerikaner, jag fick tag på det ändå! :PPP

- Klassen målade på lakan till studentflaket idag och det blev fett nice! :D Blev så sjukt taggad när vi gjorde detta, vilken kick hihihi.... studenten är verkligen här snart!


Det var i alla fall det viktigaste (som jag kan komma på)..... Imorgon kommer Emma & Therese hit och dagen därpå är det STUDENT-TAJM, så lär inte bli något aktivt bloggande, men ah nu vet ni! Ha det grymt!

                                                                                                                                          / Michis
 

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Slippa skriva i dina uppgifter nästa gång?

Trackback