En ny tid i livet.

Tjena moss!

Nu sitter jag här på natten och bloggar igen, precis som förr. Nej okej, inte alls som förr om jag får säga det själv. Det s.k. "vuxenlivet" har dragit igång som smått, jag jobbar numera istället för att plugga (alternativt ha sommarlov, men FUCK OFF). Jag är inte längre elev på Aranäsgymnasiet, jag är inte ens någon elev alls. Jag har inte sökt till något universitet eller högskola i höst, utan ska fortsätta jobba. Jag som alltid varit så orolig för denna framtid, nu är den här och det är svinbra. I början av året räknade jag med att behöva gå arbetslös i ett år, men det ordnade sig ändå och är så tacksam för detta. Det är nog bra att det blev såhär i alla fall då jag troligen skulle bli alldeles för rastlös och antagligen deprimerad av att gå runt hemma hela hösten och försöka söka jobb.

Det är väl nu livet börjar, antar jag! Mina mål är att bli konstnär och författare/ge ut minst en bok. Jag vill inte säga att det är min dröm, för detta tänker jag inte låta vara något som bara finns i mitt huvud, det är något jag verkligen vill och tänker kämpa för tills jag lyckas. Fuck att folk säger att det är svårt att lyckas inom den branschen, jag vet redan det, jag tänker lyckas ändå. Som småningom. :) Så tycker jag att alla som vet vad de vill ska tänka! Med mer eller mindre träning/övning kan i princip allt fungera och man är så mycket lyckligare när man lever på det man verkligen älskar. Så kämpa på, ni är tillräckliga!


 
Jag har faktiskt inte lagt över mina egna studentbilder på datorn än, så det får räcka så länge med några som kära vännen Therese har tagit. Det kommer nog fler bilder om ett litet tag, så håll utkik!

Tills vi hörs igen får ni ha det underbart, njut av livet & sommaren och ta hand om er!

                                                                                                                                      / Michis
 
 
 

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Slippa skriva i dina uppgifter nästa gång?

Trackback