GLAD MIDSOMMAR... igår!!

Igår var det midsommar och jag jobbade. Hade dock kul ändå och fick fira lite efter klockan 23 i alla fall! Det  var en mycket trevlig dag med poängpromenad och allt (eller ah, jag fixade frågorna så jag deltog ju inte som "tävlande"), lite synd bara att jag inte kunde spendera den med fler vänner (i min ålder haha).. 

Midsommarlook 2013:


Fick en försenad födelsedags/studentpresent igår också! HAHA varför händer alltid sånt här när jag säger att jag ska bli nyttig, smal och börja träna igen?! :/ Dom är goda i alla fall, så SKITSAMMA ♥ Har inte direkt någon anledning till varför jag måste bli snygg atm, så det här med att få bort extrakilon kan ju vänta lite....typ, kanske.Hoppas ni alla också hade en fin dag, kram!
                                                                                / Michis
 

En ny tid i livet.

Tjena moss!

Nu sitter jag här på natten och bloggar igen, precis som förr. Nej okej, inte alls som förr om jag får säga det själv. Det s.k. "vuxenlivet" har dragit igång som smått, jag jobbar numera istället för att plugga (alternativt ha sommarlov, men FUCK OFF). Jag är inte längre elev på Aranäsgymnasiet, jag är inte ens någon elev alls. Jag har inte sökt till något universitet eller högskola i höst, utan ska fortsätta jobba. Jag som alltid varit så orolig för denna framtid, nu är den här och det är svinbra. I början av året räknade jag med att behöva gå arbetslös i ett år, men det ordnade sig ändå och är så tacksam för detta. Det är nog bra att det blev såhär i alla fall då jag troligen skulle bli alldeles för rastlös och antagligen deprimerad av att gå runt hemma hela hösten och försöka söka jobb.

Det är väl nu livet börjar, antar jag! Mina mål är att bli konstnär och författare/ge ut minst en bok. Jag vill inte säga att det är min dröm, för detta tänker jag inte låta vara något som bara finns i mitt huvud, det är något jag verkligen vill och tänker kämpa för tills jag lyckas. Fuck att folk säger att det är svårt att lyckas inom den branschen, jag vet redan det, jag tänker lyckas ändå. Som småningom. :) Så tycker jag att alla som vet vad de vill ska tänka! Med mer eller mindre träning/övning kan i princip allt fungera och man är så mycket lyckligare när man lever på det man verkligen älskar. Så kämpa på, ni är tillräckliga!


 
Jag har faktiskt inte lagt över mina egna studentbilder på datorn än, så det får räcka så länge med några som kära vännen Therese har tagit. Det kommer nog fler bilder om ett litet tag, så håll utkik!

Tills vi hörs igen får ni ha det underbart, njut av livet & sommaren och ta hand om er!

                                                                                                                                      / Michis
 
 
 

Viktigt under tiden som gått

Nedrans, vad längesen jag uppdaterade.... senaste datumet är tydligen 19 maj och nu är det natten mellan 3:e och 4:e juni. Shit då.. och ja,  det har faktiskt varit några händelserika veckor, tro det eller er! Tänkte dra igenom lite snabbt vad ni missat.. ;) :

- Sista inlämningsdagen har varit och jag har lämnat in mina allra sista skolarbeten för gymnasietiden. Fattar ni hur sjukt det känns? Har inte gjort annat än att ha gått i skolan i ca 13 år nu och nu ska jag sluta med plugget ett tag och börja jobba?! Kommer ju kännas helt sjukt, kan inte tänka på hur nära studenten ligger...

- .... som är den 5:e juni.  Det vill säga imorgon, på onsdag. Say whaaat? Rena rama chock-bomben exploderar inom mig varje gång jag tänker på hur nära skolgångens slut jag är. Det är så nära att jag nästan kan ta på det, helt jävla sinnessjukt!

- Balen, den 28:e maj. Det var en fin, trevlig kväll och jag bar min underbart vackra lila skönhet. Gick all-in på sminket också, vem orkar se naturlig ut när det är ett av de sista tillfällena att gå loss med stylingen (i alla fall med dessa människor). Känner mig så otroligt töntig när jag i huvudet tänker på "hur få gånger man kommer att välja outfits inför skolan", men men... jag kommer sakna det också.- Jag fyllde 19 år mitt upp i allt! Händer så mycket just nu att jag nästan glömmer bort min födelsedag och att jag redan fyllt 19.. hade sovmorgon och började skolan typ 12:40 denna dag och passade på att fixa mig ordentligt, eftersom jag senare skulle på Amii's studentmottagning.- Jag har beställt Hayley Williams MAC-kollektion från eBay, eftersom den tydligen inte släpps utanför USA. Ha-ha amerikaner, jag fick tag på det ändå! :PPP

- Klassen målade på lakan till studentflaket idag och det blev fett nice! :D Blev så sjukt taggad när vi gjorde detta, vilken kick hihihi.... studenten är verkligen här snart!


Det var i alla fall det viktigaste (som jag kan komma på)..... Imorgon kommer Emma & Therese hit och dagen därpå är det STUDENT-TAJM, så lär inte bli något aktivt bloggande, men ah nu vet ni! Ha det grymt!

                                                                                                                                          / Michis