Nose ring, finally!

Mehehehe nu är jag en skev tjur och har minsann en BIG FAT RING i näsan! Dock sitter den inte i mitten av näsan,  men vi kan fortfarande kalla det en tjur-ring. COOL (insåg nu hur kul det ordet var i ett ko-sammanhang) JÄVEL!

Nej, men nu har den lilla stenen bytts ut i alla fall, var först sjukt konstigt/ovant att se sig i spegeln och jag tyckte det såg jättekonstigt ut. MEN NU SÅ, börjar vänja mig litegrann i alla fall! Den rör på sig så fort jag andas, känns.... weird. Tänkte först använda en ring som är speciellt till för näspiercingar med en liten platta inne i näsan, men piercaren kunde inte få igenom den "innevägen" så fick ta en ring med ett "kullås" istället. (men whatever liksom)


På tal om dåligt språk, jag måste prata "nyanserat, uttrycka konstiga begrepp och inte talspråkigt" utan en massa stödord imorgon, annars kan jag säga hejdå till ett MVG i Svenska B. Jag orkar inte, jag kan inte ens prata "rent" med manus. Kommer stamma, säga konstiga grejer, dö osv imorgon. Jag har inte ens börjat, så har endast lust med att dra täcket över huvudet nu och spela död. Kanske får ett MVG pga sympati då? Är så dum i huvudet nu att jag seriöst funderar på att inte komma på lektionen och skita i det, känner så mycket press över att denna uppgiften är så betygsavgörande. :( Äh, fuck it. Ska försöka, men misslyckas jag skiter jag it'.

                                                                                                                                                  / MichisKommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Slippa skriva i dina uppgifter nästa gång?

Trackback