Nej, jag är inte död.

Tror jag i alla fall? Definiera levande..? 

Nej, jag är väl bara väldigt dålig på att uppdatera bloggen, eller nej, vänta.... man kanske inte behöver det när det inte finns något att uppdatera er om? Att blogga eller att inte blogga - det är frågan.

(Gud. vad jag är dramatisk.)

Tänkte mest säga att jag lever, trots söndagsångesten. Idag har varit värsta söndagen på länge, helt meningslös som jag helt klart kunnat varit utan. Skuldkänslor för att jag inte gjort ett dugg vettigt. Tankar om livets meningslöshet just nu, som hela tiden återkommer, om och om igen. Försöker lyssna på glad musik och kolla roliga videos som vanligtvis får mig på gott humör, men det funkar inte idag. Hoppas på att det blir bättre när jag drar till skolan imorgon igen (för en lektion), har inte varit där sen i onsdags.. Det mesta känns faktiskt bättre när man inte är ensam, möts man av ett leende är problemen borta för stunden. Började nästan (minus nästan) längta efter skolan nu.... tror inte jag är frisk än, haha.

Att inte få svar förgör mig sakta inombords. Hatar att inte veta, att inte kunna göra något åt saken, att tiden då man väntar är helt bortkastad, hatar idiotier som dessa, att inte kunna släppa taget om något eftersom man inte vet om det är värt det i slutändan eller om det är helt värdelöst. Vilket slöseri.Men som sagt: Hej, jag lever.

                                                       / Michis


Kommentarer
Lirr

Oj, lite smått opassande tema/ordval med tanke på omständigheterna kanske..

Svar: Opassande vet jag inte om jag skulle kalla det, det var så jag kände för stunden. Och med tanke på hur längesen det va jag uppdaterade bloggen när inlägget gjordes tror jag att man förstår vad som menas. Saker som handlar om döden händer dagligen, och man kan inte undvika allt som händer.. om det var det du menade.
Michaela Hagberg2013-01-29 @ 12:58:13
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Slippa skriva i dina uppgifter nästa gång?

Trackback