Mönstriga naglar & plugg-suger

Underhåller mig på bästa möjliga sätt: Målar random mönster på naglarna.

Allt för att komma ifrån naturkunskapsfördjupningen. Fast egentligen..... jag ska ju svara på vad som ger vällustkänslor, och måla naglarna är en grej... så tekniskt sätt skulle man kunna säga att jag praktiskt utforskar vad som skapar vällustkänslor. Yeah. Fan, vad bra jag är.

"För att framkalla vällustkänslor kan du måla naglarna, då ökar kroppen endorfintillverkningen och du sprudlar av lycka. På köpet får du fina naglar. En annan grej som skapar vällustkänslor är att inte behöva plugga, så föreställ dig i huvudet att du inte har några inlämningar eller prov. Visst känns allt bättre?" Tips från coachen, bah. → Efter man slutat skolan på eftermiddagen: För okoncentrerad, trött osv.
→ På kvällen, ca 19-21: För trött, orkeslös, okoncentrerad osv.
→ Senare på kvällen, ca efter kl 22: För sent, borde verkligen sova..

Kan jag någonsin vara helt redo/taggad/laddad till att plugga? Obviously not. Så skoltrött, känns verkligen som att det inte GÅR att börja plugga i god tid. Är även trött på vinter, mörker och kyla... vill ha vår, värme & sol. Då blir man i alla fall gladare, piggare, får mer livslust o.s.v. Men nej, det ska självklart snöa ÄNNU mer.

Godnatt, gott folk.

                                     / Michis

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Slippa skriva i dina uppgifter nästa gång?

Trackback