Må bra-tips (how to get lyckliga känslor)

Förberedd inför den muntliga fördjupningsredovisningen imorgon, ohyes. Om ni undrar hur man framkallar vällustkänslor och lycka så är det bara att komma till mig och fråga eeehhehehehhe...


wiiiiiie, se så glad jag är! Eftersom jag numera är eran livscoach tänker jag befalla ge er lite lyckotips..

Tips från coachen - Lyckokänslor (del 2)

- Move your ass. Upp från sängen/stolen och träna. Spring och hoppa runt som en galning så blir du lycklig!

- Skaffa en crush som du ofta stöter på (ser/träffar/spionerar på). Förälskelser gör att endorfiner utsöndras och du får glada kickar varje gång your crush dyker upp, PROBLEM SOLVED.

- Skräm dig själv, gör läskiga grejer och utmana dig själv, t.ex. håll tal inför många människor om du är blyg, flyg luftballong om du är höjdrädd, hoppa ner i en vulkan om du är rädd för att dö o.s.v..

- Skruva upp volymen på din favoritmusik. Dansa, skutta, vråla/sjung med så högt du kan, väck grannarna och bli med tinnitus. THIS IS HOW TO BE HAPPY, prova själv.

- Skratta onödigt mycket. Ligg i sängen och bara skratta. Skratta åt sånt som inte har en poäng. Skratta år skämt du inte fattar. Skratta åt dig själv när du gör bort dig. Skratta åt att du plötsligt inte har några vänner... you named it.

- Slå sig själv tills du känner ett lyckorus. Vet inte hur man ska bli lycklig av smärta, men obviously så säger proffsen det såattehh.... just go with it. PLUS för att du får ett par rosiga rödslagna kinder på köpet. 

- Ät socker. Inte det bästa sättet, men who the hell cares, det är det lättaste i alla fall? Proppa i dig choklad och coca cola, och njut. Men PSST... kolla inte på typ "Titanic" eller "Romeo & Julia" samtidigt, det kan ge motsatt effekt..

Jag borde bli typ livscoach. Tänk vad många liv som hade räddats om jag fick härja som lycko-handledare..

HAHAHA jo tjena, drömma kan man ju. Det tänker jag göra nu. Godnatt.

                                                                                                                / MichisKommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Slippa skriva i dina uppgifter nästa gång?

Trackback