Lördagsträning, spa, freshness osv

Kom precis hem från gymmet, det var som vanligt skitskönt att få gjort det på morgonen. Tanken av att träna på morgonen låter kanske inte så lockande, men det är faktiskt mycket skönare, och framförallt lättare, att träna på morgonen. Träning på lördagsmorgonen resulterar i att jag blir piggare, gladare och antagligen inte kommer sitta och slöa framför datorn hela dagen,  wohooo. Trodde aldrig jag skulle skriva något sådant här. Haha. Fast jag fick håll idag, mindre skönt..

Nu ska jag göra i ordning lite hemmaspa med ansiktsmask, go musik, någon hårinpackning som ska ge volym, lite manikyr kanske..... HAHA okej nej, detta börjar likna en hälsoblogg för mycket. JAG TÄNKER INTE SÄGA NÅGOT MER OM DETTA nu.... :)Okej, måste uttala mig om en störig grej, för att inte verka misstänksamt positiv... VARFÖR väljer hårhelvetet alltid att lägga sig bra utan att man behöver slita det med värmetänger NÄR MAN SKA DUSCHA eller GÅ OCH LÄGGA SIG eller INTE GÖRA NÅGOT VETTIGT? Är det inte helt sjukt irriterande? Totally waste of bra "hårdag" ju.  

Nog om klagande tänker vara glad så länge det varar nu (vilket inte lär vara så länge, är glad om jag fortsätter vara glad så länge som till ikväll.. sen vet man aldrig vad som händer). Humörsvängningar kan ta sig.

Ha en grymt bra sportlovslördag, charmtroll & pussgurkor! (Jag behöver något namn för er, för det här funkar inte..) Det snöar nu, så ut och åk pulka med er. Och drick er inte för medvetslösa, hihi.

                                                                                                                       / Michis, eran livscoach

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Slippa skriva i dina uppgifter nästa gång?

Trackback