Alla fucking hjärtans fucking-dag.

Hej, gott folk!

Idag är det Alla hjärtans dag och att vara singel under denna dag känns ju... sådär. Egentligen är det ju bara som vilken dag som helst; det är ingen röd helgdag, jag har inte direkt stött på någon kärleksextremist och jag kör på min inofficiella hemmalook, som innefattar mjukisbyxor, ful slarvig hästsvans, ofixade naglar, samma t-shirt som jag sovit i natten innan och såklart en stor röd prick/finne på min osminkade nuna.

Men trots att det egentligen inte är något speciellt med denna dagen blir man ständigt påmind om hur singel man är, en ensam känsla dyker upp så fort man ser eller hör dagens datum, har t.o.m. undvikt att befinna mig utanför hemmets fyra väggar. Jag har inte ens varit ensam, både syrran och Ida har suttit och kollat film med mig hela dagen, men det är ÄNDÅ NÅGOT som gör att man som singel känner sig extra ensam, obehövd och övergiven under den 14 februari.

Hade varit mycket enklare om livet var som i en film, om det fanns små mirakel. Jag ser det framför mig hela tiden, ett drömscenario av varje ögonblick. "Om detta hade varit en romantisk komedi hade det nu i samband med att jag kollade upp knackat på dörren och när jag öppnade dörren hade Han stått där. Han hade varit som förändrad och med ånger i blicken sagt att Han hade haft fel, att Han inte ville något hellre än att spendera resten av livet tillsammans med mig för att Han älskar mig, mer än Han själv kunde ana.".

Varför är det för mycket begärt att livet ska vara lika fint som romantiken i filmerna ibland? Skulle göra vad som helst för en kärleksförklaring just nu, få känna känslan som de söta, halvnördiga, mindre populära huvudrollerna i de romantiska filmerna. (okej, om ni bestämmer er för att överraska mig kan ni dock slå en pling innan.... dagens look & outfit är som sagt inte den vackraste.)
 
fick en liten nalle och två par örhängen som lite plåster på såren ♥ (Och ett gosigt sms av Jossan, puss)

Såhär har jag "firat" alla hjärtans dag idag:
Med varm choklad, marshmallows, grädde och kolasås. Och marschmallows grillade över ett värmeljus. Och med Ben & Jerry's såklart, smaken "Baked Alaska". Och x antal filmer, där "The Notebook" är en av dem. (gillar att plåga mig själv, oh yes I do). 


NU ska Helena och jag se på skräckfilmer, innan vi fastnar framför High School Musical 2 som går på TV... Skräckfilmer på alla hjärtans dag är genialt. Det ger en lite mer realistisk bild av världen och man kan dessutom tänka "det finns i alla fall de som har det sämre".. :))))  Hejdå, allihopa.
                                                                                                                                   
                                                                                                                       / Michis

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Slippa skriva i dina uppgifter nästa gång?

Trackback