Hårresande funderingar ?

Sitter just nu och kollar runt lite på internet för inspiration (och för att jag inte har något bättre för mig) (av samma anledning bloggar jag nu heheh) och hittade den här bilden:

       (jag vet att det är en lite äldre bild och att hon har en kortkort frisyr nu, *över till vad jag skulle säga*)

Måste först och främst säga att jag, precis som alla andra, älskar Jennifer Lawrence. Hon verkar vara en så himla skön tjej som verkligen står för sig själv trots misstag, så perfekt på ett operfekt vis typ. Sen tänkte jag påpeka att hon passar så himla bra i blont hår, trots att hon egentligen har blont hår är hon ju mer känd som brunett (från Hunger games etc). Hon var en av inspirationsbilderna jag hade med mig till frisören när jag gick från brunett till blondin (hennes färg och DailyGrace's lugg-frisyr, yup that's how I roll).

Vad jag skulle komma fram till var att jag är lite förälskad i frisyren till höger, i alla fall på henne. Funderar på om jag vill satsa på en sådan frisyr vid nästa frisörbesök eller inte (blir troligen inte förrän typ i mars, då jag även ska fixa till utväxten.. BUT STILL), klippa håret kortare IGEN. Jag har ju haft ungefär en sån hårlängd, eller ah, det brukar nästan bli så kort varje gång jag går till frisören. Både för att jag trivs i det och för att håret då är så slitet... Men efter några månader "ångrar" jag mig varje gång och längtar efter längre hår och det är så dags då när man redan sitter i klistret.

Lite jobbiga hårminnen:
För typ 1,5-2 år sedan klippte jag ju en bob-frisyr, håret i nacken var kortare än håret framtill och det var allmänt jobbigt när det skulle växa ut och man satte upp det i en hästsvans, det blev helt bakvänt och ganska fult. När jag gick i 3:an och var 9 år fick jag för mig att kapa av mitt åh-så-långa-som-aldrig-kommer-växa-sig-så-långt-igen hår till kortare en axelkort. Woho, vilken idé. Jag och mina påfund. Jag kommer antagligen aldrig få så långt hår igen, för jag tröttnar på att spara när mitt hår nästan kan skaffa sig titeln "långt" och tar till saxen *vips* så är det kort-långt/lång-kort igen. Eller att jag hade en tät, fyllig lugg under hela min barndom och i slutet av 6:an skulle spara ut den.... med hår som lockar sig själv där det själv vill.... utan plattång, hårnålar och respektive hårprodukter (jag var liten och brydde mig inte särskilt mycket om skönhetsartiklar, dah). Behöver jag ens säga mer? Jag tror ni förstår poängen.

Jag är 99% säker på att jag kommer fortsätta att vara blond i alla fall (om inte frisören avråder mig, om det är så slitet att det kommer trilla av typ), och det är i så fall som blond jag vill ha denna frisyren. Jag har ju lugg nu och kommer antagligen fortsätta ha det ett tag till, men frågan är om man ska låta den växa lite så att man kan föra den åt sidan som på bilden ovan? Eller låta den vara kvar till den sortens frisyr? Eller, eller...? 

Waaah so much dramatiska i-landsproblem, so little time......

 

Har ni något att säga eller föreslå som kan leda mig i rätt riktning? Puss på er på förhand isf!
 
                                                                                                / Michis aka hon som aldrig uppdaterarKommentarer
frida

SV; den är ifrån gina tricot :DBlogg: http://imadreamer.blogg.se
2013-12-26 @ 21:17:02
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Slippa skriva i dina uppgifter nästa gång?

Trackback