Det här var mitt 2013...

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Ja, har massor av nya erfarenheter! Bland annat så tog jag studenten, fick mitt första riktiga jobb, gått från brunett till blondin, skaffat eget akvarium och gått på min första "riktiga dejt" (hihi naw).

 

Hur har ditt 2013 varit?

Rent spontant skulle jag säga att det varit ett skitbra, grymt år med mycket upplevelser. Om jag tänker tillbaka så var jag dock ganska nere under de första fem månaderna, mycket pga sårade känslor, plugg och stress. Men eftersom jag nu ärligt kan påstå att året har varit ett av de bästa hittills så har jag kommit över den deprimerade perioden och det senare halvåret har vägt upp det rejält.
 

Blev du kär i år?

Nej, snarare tvärtom. Jag insåg att det inte skulle funka och har därför till slut kommit över min tragiska lilla "förälskelse". (sen är det klart att man haft små "kändis-crusher", men det räknas inte hihi)Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma?

5 juni, då jag tog studenten. Den euforin man kände av då var fantastisk och jag blir fortfarande lycklig av att tänka tillbaka/kolla på bilder från den dagen. Även den 29 oktober var underbar, då jag, Soffe & Miche gick på The View-konserten (Pustervik, Göteborg). Det var helgrymt, bandmedlemmarna var både snygga, trevliga och charmiga, allt var perfecto. (alla kramar och pussar  från de snygga britterna satte helt klart pricken över i:et haha!)

 

Vad är din största framgång 2013?

Troligen att jag fick tag på ett jobb, jag hade en jävla tur när det kom till det. En tjej slutade precis när jag tog studenten och mitt tänkte sommarjobb blev till en fast tjänst. 

Bästa köpet?

Har köpt för mycket grejer ("nackdelen" med jobbskaffandet)... men det flesta är bra grejer! Det bästa köpet var nog mina svarta Dr Martens-kängor, har aldrig satt mina fötter i några bättre skor än dem. Och The View-biljetten såklart! (och förhoppningsvis biljetten till Bråvalla-festivalen nästa år weeeho)

Vad spenderade du mest pengar på?

Troligen smink/skönhetprodukter och kläder.

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Ja, som sagt gjorde t.ex. studenten och The View-spelningen mig väldigt glad. Och jag hade inte känt mig så nöjd och lycklig som jag gör idag om det inte vore för de fina vänner jag lyckats hålla kvar vid efter gymnasiet, vad hade jag gjort utan dem liksom?


 

Vilka sånger kommer påminna dig om 2013?

 "Same jeans" med The View (min första favorit av deras låtar, underbar) 

→ "Now", "Still into you" och "Moving on" med Paramore 

→ "Reload" med Sebastian Ingrosso (spelades större delen av studenten haha)

→ "Wrecking Ball" och "We can't stop" med Miley Cyrus (för att det uppmärksammats så mycket? haha)


Vem har du umgåtts med mest?

Mitt jobb! Haha.... nej, men bortsett från det har jag umgåtts mest med antingen Sofia eller Jossan.

Har du haft ett förhållande under 2013?

Nej, och jag är för tillfället faktiskt nöjd med det.

Vart reste du under 2013?

Hmmm.... till Danmark? Och Växjö hahah... Skulle åkt till London med familjen under höstlovet, men det blev inte så eftersom min mamma inte mådde bra.

Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014?

Ännu mer tid med vännerna, spelar egentligen ingen roll om det bara är en fika, en konsert eller kanske filmmys! Ännu fler små "äventyr" i vardagen, mer utförande av målning, teckning, skrivning och fotande (mer kreativt stuff helt enkelt). För övrigt så saknar jag även lite rutin på träning och bra kost, det ska jag försöka ändra på år 2014 och återigen försöka mig på 5:2-metoden, denna gången som mer påläst och förhoppningsvis mindre klagomål.

 

Vad gjorde du på din födelsedag?

Frukost på sängen, gjorde i ordning mig på min långa sovmorgon, hade en idrottslektion utomhus, gick på en kompis studentmottagning, firade sedan hemma med släktingar och nära vänner till familjen. Hade inte direkt någon "fest", fyllde ju bara 19 år.

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?

Det finns antagligen alltid småsaker att ändra på. Början av året hade kunnat vara gladare och mindre stressfullt.  Fast samtidigt tror jag att jag växte lite mer detta året bl.a. tack vare de första månaderna. Det skapade dessutom en kontrast, det senare halvåret hade kanske inte känts så grymt bra som det gör nu om det inte börjat som det gjorde.. Skulle varit sjukt kul att gå på Bråvalla för att se bl.a. Paramore och Green Day, lite nere var jag över att jag missade det. Men det enda jag verkligen önskar skulle ha förändrats och som garanterat skulle göra mitt år bättre är om mamma skulle bli helt frisk och må bra, hennes depression har påverkat mig en hel del.

Vem saknade du?

Jag saknade Jossan när hon bodde i Växjö, men hon flyttade hem igen under september/oktober (vilket är underbart).

 

Vad vill du säga till dig själv inför 2014?

Nytt år, ny start, nya möljigheter. Lev livet i nuet och gör det bästa av situationen, du lever bara en gång och livet är för kort för att oroa sig för morgondagen eller älta gårdagen. Spara på det som gör dig lycklig och kasta det som trycker ner dig. Livet blir vad du gör det till, det är du som styr vad som hända skall. Det är bara du som står i vägen för dina mål, vet du vad du vill och är villig att kämpa för det så kommer inget att kunna stoppa dig. Allt blir inte alltid som man tänkt sig och det behöver inte heller vara fel, lev med det som om det var så allt var tänkt. Våga chansa, våga testa dina gränser och gå utanför komfort-zonen, livet är för kort för endast bekvämlighet. Utan ansträngning och engagemang blir inga livslånga minnen till. Samla på dig så många erfarenheter som möjligt. Ha kul och njut av livet.


(Ja, jag gillar klyschor, djupa ord osv)


Puss och kram på er, god jul i efterskott och GOTT NYTT ÅR! Ha en himla bra början på 2014, fira järnet och ha skoj! Vi hörs snart..

                                                                                                                                Önskar Michis

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Slippa skriva i dina uppgifter nästa gång?

Trackback