Say goodbye to the old...

                                                                           HEJ HÖRRNI!


Imorgon drar jag till frissan och skaffar "en helt ny look" (i alla fall när det kommer till håret). Jag tyckte det var viktigt att skriva det här för att det egentligen inte är det, men jag vill gärna dela med mig av det ändå och bloggen är ju ett bra ställe att dela med sig av onödvändiga (/livsnödvändiga) grejer. HAH ni får stå ut med det, för ni kom hit självmant! Troligen.. 

Så nu passar jag på att göra sånt med håret som jag antagligen inte kommer kunna efter imorgon (typ... fläta en sidfläta. Har knappt kunnat det på länge och nu när jag kan det så klipper jag av det. Passande timing.). Kommer både att byta färg/längd/frisyr osv så om ni gillar det nuvarande håret (SYND FÖR ER, doin' it anyway <3) så lägger jag upp en tröstbild ni kan kolla på nääär ni vill. Visst är jag snäll? Eheheh, her jo göu:

 
Mitt hår har nu en utväxt som mer påminner om ombré-stilen än en utväxt, så tycker helt klart att det är dags att fixa det nu. Här kan man snacka om en massa olika färger på håret..!
 
Förresten, har köpt en ny eyeliner! På förpackningen står det klart och tydligt "waterproof" och "no smudge", men varför är den mycket sämre än min gamla eyeliner från samma märke som INTE ska vara vattenfast..? Den kletar över hela ögonlocket trots att jag lägger en svart ögonskugga över, helt ofattbart dålig. (och på dessa bilder satte jag på eyelinern för bara någon halvtimme sen, den har inte ens suttit över dagen..) Fet diss till Wet'n'Wild's eyeliner "H2O proof", köp den inte (om du inte gillar halvdanna panda-lookar då)..


Men puss och kram, herr och dam! Hörs/ses/skrivs/möts/på återseende! Hejdå.

                                                                                                                          / Michis
 
 
 

Kommentarer
Daniella 🌙

Spännande!Blogg: http://daniellachanelle.se/
2013-08-29 @ 00:10:20
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Slippa skriva i dina uppgifter nästa gång?

Trackback