Long time, no see (men nu är jag här!)

Hello there, people! Undrar hur många av er det är som hänger kvar här i hopp om lite uppdatering. Det har varit lite dåligt med det på sistone... fick en plötslig impuls av att slänga in ett blogginlägg nu, kanske för att det är sent/natt? Det är ju lite standard för mig att blogga sent på kvällen, menar jag..


Sååå... vad har hänt sen ni hörde av mig sist? (måste kolla in bloggen för att komma ihåg senast jag bloggade, not good haha) Den 1 juli?! Hahaha och det var inte ens ett "riktigt" blogginlägg.. shit va piin. Nej, men ah.. vad sjutton har hänt på sistone? Kan ju radda upp min sommar osv lite smidigt här och nu medan jag ändå är igång! 

 

- Jag har jobbat i princip hela sommaren, en (för en gångs skull) BRA anledning till dålig uppdatering.

- Jag har shoppat en massa saker för pengarna jag tjänat ihop, har nästan kunnat titulera mig själv som en sann shopaholic. Lite roliga grejer jag köpt: Kläder, smink, skor (bl.a. Dr Martens), akvarium och fiskar (whatthefuck liksom?), pysseltjoffs (såsom porslinsfärg & penslar), inredningsprylar (t.ex. akvariumet, en "bänk/byrå", fina glas att ha sminkborstar i) och en mängd olika nagellack. Jo, visst är det väl kul att shoppa? ;) (ta det lugnt allihop, mina fynd var faktiskt nödvändiga och ni behöver inte anmäla mig till rehab)

- Jag har varit i Danmark i nästan en vecka och badat, lekt, gått strandpromenader, blivit uppäten av mygg, shoppat alkohol osv... ja, det var nog en ganska bra resumé.

- Har umgåtts lite med vänner, har tyvärr knappt sett skymten av mina gamla klassisar. Lite fester här och där, några grillkvällar, t.o.m. varit på en visit i Småland hos mina kära smålänningar (en jättefin helg!)...

- ... och nu när jag tänker efter: JAG HAR INTE BADAT I SVERIGE EN ENDA GÅNG I ÅR?!?! Börjar jag bli för kinkig och tråkig eller är det Sveriges vatten som varit på tok för kalla? Tror garanterat att det sista alternativet stämmer.

- Jag har sovit så fort jag fått chansen att återhämta mig (obs! har inte hänt allt för ofta)

- Jag har börjat träna igen och går dessutom numera på 5:2-dieten! Det var väl på tiden med en nystart såhär lagom till hösten? Känns härligt att "komma igång" igen och att skippa all onödig skräpmat (Hejdå choklad, bullar och godis!). NU KÖR VI?

- Jag har längtat och planerat lite i huvudet inför hösten:
       1) Har tänkt mig att jag ska börja ta det här körkortet på lite större allvar.
       2) Jag ska försöka utnyttja mina lediga vardagar (jobbar i höst också, men mestadels helger och kvällar) till            att låta mitt påhittiga jag ta över. Jag hoppas verkligen att detta blir en kreativ höst för mig och att det                (förhoppningsvis!) visar sig i en kommande blogg.
      3) Jag kommer troligen att köpa en filmkamera och börja filma "vloggar"/tutorials/tips när det kommer till                 saker som har med ovanstående punkt att göra.
      4) Jag har även bestämt mig för att bli blond och skaffa lugg, so don't even try to stop me! (jag är velig som             jag är, behöver inte en massa upphov till beslutningsångest angående det här.)

 
Ja, det är min sommar 2013 det. Anade aldrig att den skulle bli såhär i början av året, men lyckligtvis löste sig sen stora frågan om vad man skulle hitta på efter gymnasiumet. Jag är så glad över att jag fått ett jobb, även om sommaren inte varit så "lugn" som vanligt så ångrar jag ingenting. Livet är egentligen så bra, det underskattas verkligen ofta. Resten av året ska jag ta vara på den ökade fritiden och den minimala stressen, det är ju faktiskt första året på 12 år som jag inte har någon skola jag måste gå till eller hemläxor som måste göras. 

Kära läsare, lev livet nu för ingenting kommer i repris och det går inte att spola tillbaka tiden om fem, tio år.
 
                                                                                                                                                   / Michis

Kommentarer
Daniella Caspian

Åh, visa fiskarna!

Svar: Det kommer, det kommer! :)
Michaela HagbergBlogg: http://vapenbroder.blogg.se
2013-08-25 @ 22:50:16
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Slippa skriva i dina uppgifter nästa gång?

Trackback