Fredagsgymma - fast neeeeehe.........

                                                                    Hejsan gott folk!


Hade tänkt dra en sväng till gymmet en fredagseftermiddag som denna, var taggad till att köra järnet, men BARA FÖR ATT JAG VILLE DET så möts jag av detta:

 
... men jaha??! Så att gymma på fredagar är tydligen inget bra alternativ? Då blir det väl ändrade planer (which I hate, hatar verkligen att ändra planer i sista sekund. Har jag ställt in mig på något så ska det fanimej bli så också! Blä). Så har man redan hunnit byta om - well, det suger ju.

Funderar på att gå ut och träna..... är det verkligen värt? Jag menar, kolla ut. Det regnar. Det är grått, trist och äckligt. (nu kommer den där hemska beslutningsångesten som jag talat om förut) Jag kanske snubblar på vattnet och bryter benen så att jag inte kommer kunna gå till gymmet igen någonsin? Eller råkar springa framför en/ett buss/bil/fordon? Eller ett träd kanske faller över mig..? Det är nog säkrast att stanna hemma, det gör oss alla en tjänst.. ;)

Nej, den här bilden var inte tänkt till att symbolisera feminism (påminner om muskelkvinnan, fast blond), den skulle bara visa upp mina enorma muskel och träningsvilja (don't you dare comment on that one).

Men nä. Jag får väl stanna hemma istället då då. Nedrans Lindome Gym.. :/

(Psst såg ni på den andra bilden: Carola jobbar på mitt gym HEHEH)

                                                                                                                               / Michis

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Slippa skriva i dina uppgifter nästa gång?

Trackback