"Do blondes have more fun?"

                                                                                    Hej! 

Var som sagt hos frissan idag och jag tänker inte "hålla resultet hemligt" längre (för ni fick ju vänta såå länge..). Här är min nya blonda frisyr med lugg!: 

 
Påminner lite om en peruk för att det känns så ovant, men jag är ändå nöjd för jag vet att jag kommer vänja mig som småningom! Jag brukar vanligtvis få ångest när jag kommer hem från frisören efter en klipp/färg-tid, varken veta om jag gillar det eller inte, men lyckades att undgå detta idag. Jag ville ju bli blond och jag har länge velat testa lugg igen (hade det fr.o.m. barnsben tills det att jag slutade mellanstadiet, så det var ju ett tag sen), dock inte samma täta, "fylliga" lugg jag hade du utan en betydligt flikigare och tunnare. I love it, perfekt timing till höstens oväder/blåst/regn/usch! ;) Har rättat till den lite med saxen här hemma dock, gick lite väl mycket i vänstra ögat... men nu funkar det prima (så länge den är oplattad vill säga, då lär den bli väldigt lång... men skitsamma just nu!).

Här är en lite bättre bild där ni ser skillnaderna mellan före och efter
(håret är dock lite ljusare än vad bilden visar, eller det KÄNNS SÅ i alla fall hahah) :
Vi blekte håret en hel del och ändå känns det fräschare och mindre slitet nu än innan? Fast i och för sig så klippte frisören lite på topparna, så "bieffekterna" med blekandet kommer väl antagligen senare.. Hon blekte dock inte hela håret eftersom det skulle bli ojämt/inte vara bra för håret, då jag hade gjort slingot i våras, så hon gjorde en mängd slingor istället (fast det uppfattas bara som blont, inte som slingor).

Ja, det var väl det jag hade att dela med mig av angående håret. Kommer antagligen leka som sjutton med håret imorgon och försöka styla det på lite olika vis, det blir ju en hel del annat man kan testa och mer variation med luggen. Åh, älskar att testa nya grejer (okej, lite hatkärlek)!

På tal om nya grejer så gjorde jag en beställning från Elf alldeles nyss - jajjemen, det är vad jag sysslar med om nätterna. Kan inte ens hålla i pengarna när jag ska sova..? :/ Haha nej, men skämt åsido... blev sammanlagt 20 produkter för ca 340 spänn, det kan man kalla valuta för pengarna (om kvaliten inte suger vill säga)! Om 10-14 arbetsdagar får jag hem prylarna, ni får antagligen veta lite mer då.. kanske kan göra lite recensioner eller liknande.

Men vi får väl hoppas att vi hörs innan dess? Man vet ju aldrig med mitt bloggande här... Ni kan ju slänga in en kommentar om vad ni tyckte om håret, om ni vill! :)

Annars önskar jag er en grym helg och så hörs vi när vi hörs! Kramisar och pussisar ;)

                                                                                                                                    / Michis


Kommentarer
Daniella 🌙

Vad bra du passar i lugg!

Svar: Tack så mycket, vad glad jag blir!! :) Kram på dig
Michaela HagbergBlogg: http://daniellachanelle.se/
2013-08-30 @ 03:09:37
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Slippa skriva i dina uppgifter nästa gång?

Trackback