Fredagsgymma - fast neeeeehe.........

                                                                    Hejsan gott folk!


Hade tänkt dra en sväng till gymmet en fredagseftermiddag som denna, var taggad till att köra järnet, men BARA FÖR ATT JAG VILLE DET så möts jag av detta:

 
... men jaha??! Så att gymma på fredagar är tydligen inget bra alternativ? Då blir det väl ändrade planer (which I hate, hatar verkligen att ändra planer i sista sekund. Har jag ställt in mig på något så ska det fanimej bli så också! Blä). Så har man redan hunnit byta om - well, det suger ju.

Funderar på att gå ut och träna..... är det verkligen värt? Jag menar, kolla ut. Det regnar. Det är grått, trist och äckligt. (nu kommer den där hemska beslutningsångesten som jag talat om förut) Jag kanske snubblar på vattnet och bryter benen så att jag inte kommer kunna gå till gymmet igen någonsin? Eller råkar springa framför en/ett buss/bil/fordon? Eller ett träd kanske faller över mig..? Det är nog säkrast att stanna hemma, det gör oss alla en tjänst.. ;)

Nej, den här bilden var inte tänkt till att symbolisera feminism (påminner om muskelkvinnan, fast blond), den skulle bara visa upp mina enorma muskel och träningsvilja (don't you dare comment on that one).

Men nä. Jag får väl stanna hemma istället då då. Nedrans Lindome Gym.. :/

(Psst såg ni på den andra bilden: Carola jobbar på mitt gym HEHEH)

                                                                                                                               / Michis

"Do blondes have more fun?"

                                                                                    Hej! 

Var som sagt hos frissan idag och jag tänker inte "hålla resultet hemligt" längre (för ni fick ju vänta såå länge..). Här är min nya blonda frisyr med lugg!: 

 
Påminner lite om en peruk för att det känns så ovant, men jag är ändå nöjd för jag vet att jag kommer vänja mig som småningom! Jag brukar vanligtvis få ångest när jag kommer hem från frisören efter en klipp/färg-tid, varken veta om jag gillar det eller inte, men lyckades att undgå detta idag. Jag ville ju bli blond och jag har länge velat testa lugg igen (hade det fr.o.m. barnsben tills det att jag slutade mellanstadiet, så det var ju ett tag sen), dock inte samma täta, "fylliga" lugg jag hade du utan en betydligt flikigare och tunnare. I love it, perfekt timing till höstens oväder/blåst/regn/usch! ;) Har rättat till den lite med saxen här hemma dock, gick lite väl mycket i vänstra ögat... men nu funkar det prima (så länge den är oplattad vill säga, då lär den bli väldigt lång... men skitsamma just nu!).

Här är en lite bättre bild där ni ser skillnaderna mellan före och efter
(håret är dock lite ljusare än vad bilden visar, eller det KÄNNS SÅ i alla fall hahah) :
Vi blekte håret en hel del och ändå känns det fräschare och mindre slitet nu än innan? Fast i och för sig så klippte frisören lite på topparna, så "bieffekterna" med blekandet kommer väl antagligen senare.. Hon blekte dock inte hela håret eftersom det skulle bli ojämt/inte vara bra för håret, då jag hade gjort slingot i våras, så hon gjorde en mängd slingor istället (fast det uppfattas bara som blont, inte som slingor).

Ja, det var väl det jag hade att dela med mig av angående håret. Kommer antagligen leka som sjutton med håret imorgon och försöka styla det på lite olika vis, det blir ju en hel del annat man kan testa och mer variation med luggen. Åh, älskar att testa nya grejer (okej, lite hatkärlek)!

På tal om nya grejer så gjorde jag en beställning från Elf alldeles nyss - jajjemen, det är vad jag sysslar med om nätterna. Kan inte ens hålla i pengarna när jag ska sova..? :/ Haha nej, men skämt åsido... blev sammanlagt 20 produkter för ca 340 spänn, det kan man kalla valuta för pengarna (om kvaliten inte suger vill säga)! Om 10-14 arbetsdagar får jag hem prylarna, ni får antagligen veta lite mer då.. kanske kan göra lite recensioner eller liknande.

Men vi får väl hoppas att vi hörs innan dess? Man vet ju aldrig med mitt bloggande här... Ni kan ju slänga in en kommentar om vad ni tyckte om håret, om ni vill! :)

Annars önskar jag er en grym helg och så hörs vi när vi hörs! Kramisar och pussisar ;)

                                                                                                                                    / Michis


Say goodbye to the old...

                                                                           HEJ HÖRRNI!


Imorgon drar jag till frissan och skaffar "en helt ny look" (i alla fall när det kommer till håret). Jag tyckte det var viktigt att skriva det här för att det egentligen inte är det, men jag vill gärna dela med mig av det ändå och bloggen är ju ett bra ställe att dela med sig av onödvändiga (/livsnödvändiga) grejer. HAH ni får stå ut med det, för ni kom hit självmant! Troligen.. 

Så nu passar jag på att göra sånt med håret som jag antagligen inte kommer kunna efter imorgon (typ... fläta en sidfläta. Har knappt kunnat det på länge och nu när jag kan det så klipper jag av det. Passande timing.). Kommer både att byta färg/längd/frisyr osv så om ni gillar det nuvarande håret (SYND FÖR ER, doin' it anyway <3) så lägger jag upp en tröstbild ni kan kolla på nääär ni vill. Visst är jag snäll? Eheheh, her jo göu:

 
Mitt hår har nu en utväxt som mer påminner om ombré-stilen än en utväxt, så tycker helt klart att det är dags att fixa det nu. Här kan man snacka om en massa olika färger på håret..!
 
Förresten, har köpt en ny eyeliner! På förpackningen står det klart och tydligt "waterproof" och "no smudge", men varför är den mycket sämre än min gamla eyeliner från samma märke som INTE ska vara vattenfast..? Den kletar över hela ögonlocket trots att jag lägger en svart ögonskugga över, helt ofattbart dålig. (och på dessa bilder satte jag på eyelinern för bara någon halvtimme sen, den har inte ens suttit över dagen..) Fet diss till Wet'n'Wild's eyeliner "H2O proof", köp den inte (om du inte gillar halvdanna panda-lookar då)..


Men puss och kram, herr och dam! Hörs/ses/skrivs/möts/på återseende! Hejdå.

                                                                                                                          / Michis
 
 
 

Long time, no see (men nu är jag här!)

Hello there, people! Undrar hur många av er det är som hänger kvar här i hopp om lite uppdatering. Det har varit lite dåligt med det på sistone... fick en plötslig impuls av att slänga in ett blogginlägg nu, kanske för att det är sent/natt? Det är ju lite standard för mig att blogga sent på kvällen, menar jag..


Sååå... vad har hänt sen ni hörde av mig sist? (måste kolla in bloggen för att komma ihåg senast jag bloggade, not good haha) Den 1 juli?! Hahaha och det var inte ens ett "riktigt" blogginlägg.. shit va piin. Nej, men ah.. vad sjutton har hänt på sistone? Kan ju radda upp min sommar osv lite smidigt här och nu medan jag ändå är igång! 

 

- Jag har jobbat i princip hela sommaren, en (för en gångs skull) BRA anledning till dålig uppdatering.

- Jag har shoppat en massa saker för pengarna jag tjänat ihop, har nästan kunnat titulera mig själv som en sann shopaholic. Lite roliga grejer jag köpt: Kläder, smink, skor (bl.a. Dr Martens), akvarium och fiskar (whatthefuck liksom?), pysseltjoffs (såsom porslinsfärg & penslar), inredningsprylar (t.ex. akvariumet, en "bänk/byrå", fina glas att ha sminkborstar i) och en mängd olika nagellack. Jo, visst är det väl kul att shoppa? ;) (ta det lugnt allihop, mina fynd var faktiskt nödvändiga och ni behöver inte anmäla mig till rehab)

- Jag har varit i Danmark i nästan en vecka och badat, lekt, gått strandpromenader, blivit uppäten av mygg, shoppat alkohol osv... ja, det var nog en ganska bra resumé.

- Har umgåtts lite med vänner, har tyvärr knappt sett skymten av mina gamla klassisar. Lite fester här och där, några grillkvällar, t.o.m. varit på en visit i Småland hos mina kära smålänningar (en jättefin helg!)...

- ... och nu när jag tänker efter: JAG HAR INTE BADAT I SVERIGE EN ENDA GÅNG I ÅR?!?! Börjar jag bli för kinkig och tråkig eller är det Sveriges vatten som varit på tok för kalla? Tror garanterat att det sista alternativet stämmer.

- Jag har sovit så fort jag fått chansen att återhämta mig (obs! har inte hänt allt för ofta)

- Jag har börjat träna igen och går dessutom numera på 5:2-dieten! Det var väl på tiden med en nystart såhär lagom till hösten? Känns härligt att "komma igång" igen och att skippa all onödig skräpmat (Hejdå choklad, bullar och godis!). NU KÖR VI?

- Jag har längtat och planerat lite i huvudet inför hösten:
       1) Har tänkt mig att jag ska börja ta det här körkortet på lite större allvar.
       2) Jag ska försöka utnyttja mina lediga vardagar (jobbar i höst också, men mestadels helger och kvällar) till            att låta mitt påhittiga jag ta över. Jag hoppas verkligen att detta blir en kreativ höst för mig och att det                (förhoppningsvis!) visar sig i en kommande blogg.
      3) Jag kommer troligen att köpa en filmkamera och börja filma "vloggar"/tutorials/tips när det kommer till                 saker som har med ovanstående punkt att göra.
      4) Jag har även bestämt mig för att bli blond och skaffa lugg, so don't even try to stop me! (jag är velig som             jag är, behöver inte en massa upphov till beslutningsångest angående det här.)

 
Ja, det är min sommar 2013 det. Anade aldrig att den skulle bli såhär i början av året, men lyckligtvis löste sig sen stora frågan om vad man skulle hitta på efter gymnasiumet. Jag är så glad över att jag fått ett jobb, även om sommaren inte varit så "lugn" som vanligt så ångrar jag ingenting. Livet är egentligen så bra, det underskattas verkligen ofta. Resten av året ska jag ta vara på den ökade fritiden och den minimala stressen, det är ju faktiskt första året på 12 år som jag inte har någon skola jag måste gå till eller hemläxor som måste göras. 

Kära läsare, lev livet nu för ingenting kommer i repris och det går inte att spola tillbaka tiden om fem, tio år.
 
                                                                                                                                                   / Michis