Kreativt på fritiden

Känns som att det var skitlängesen jag uppdaterade bloggen, men jag har verkligen inte haft något att skriva om. Antingen så har jag alldeles för mycket att göra och hinner inte uppdatera pga det, eller så har jag gjort så lite att det inte finns något att uppdatera om.. men tänkte göra ett litet snabbt kik-in!

En grej jag skulle kunna visa som jag gjort under senaste tiden är lite resultat av min växlande kreativitet! När det gäller skolarbeten har jag verkligen varit sämst under de senaste veckorna, fastän jag försökt att sätta mig ner och plugga så har det bara gått ett fåtal gånger och det känns verkligen omöjligt. Det är inte så att jag bara är lat och inte pallar att göra uppgifterna, det har bara inte gått helt enkelt. Efter tre års plugg och strävande efter bra betyg säger nog kroppen/hjärnan ifrån själv, jag stressar antagligen för mycket och är väldigt skoltrött. 

Men när det kommer till att vara kreativ på min fritid har det inte alls varit speciellt trögt. Då känner jag inte alls av några koncentrationsproblem och idéer flödar. Här är lite grejer jag sysslat med under de senaste veckorna:


Sorry för instagram-bilder, kanske inte så bra kvalitet, men jag har inga andra så det får duga.

Vi hörs nästa gång jag får ett infall till att blogga!

                                                                                    / Michis

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Slippa skriva i dina uppgifter nästa gång?

Trackback