Det här är inte slutet, men..

Hej på er som fortfarande orkar titta in på min blogg! 

Nej, jag är inte död. Ja, det har varit fenomenalt dålig uppdatering. Har nästan glömt av att jag har en blogg.. Tänker inte utlova bättre uppdatering. Denna bloggen har nog sett sitt sista år om man säger så. Kommer att fortsätta uppdatera oregelbundet här, men planerar att skaffa en blogg med kreativa saker jag gör, teckningar, målningar, design, "pyssel" och andra skapelser. Det är det jag gillar att göra och det kommer troligen bli mycket mer intressant, både för mig som bloggare och för er läsare. Att läsa om säker som bloggaren själv har en passion för är mycket roligare - och mer inspirerande, än att se gårdagens outfit, läsa om dagens händelser (vilket ofta har med plugg att göra) och lite småroliga inlägg då och då.

Den kommande bloggen lär dock inte publiceras förrän efter skolans slut, eller rättare sagt: det kommer den inte. Jag simmar i ett hav av skolarbeten jag inte börjat på och lär göra det tills i slutet av maj. Förvänta er inget innan juni. Eftersom jag inte ska plugga vidare till hösten kan jag i godan ro skapa, blogga, teckna osv då också, tänker verkligen ta vara på mitt intresse och väljer därför att inte plugga vidare till något jag kanske inte alls vill syssla med om 1,5 år. Kommer ni ihåg när jag påbörjade samhäll/medie-linjen år 2010 och var bombsäker på att jag skulle utbilda mig till journalist? Den drömmen sprack under andra året i gymnasiet, jag kom antagligen i kontakt med verkligheten och insåg att det knappt finns några jobb inom det yrket, om ännu färre inom den journalistriktning jag ville jobba (nöje, ungdomstidningar). Jag ångrar absolut inte mitt val av gymnasium och linje, men jag kommer att ha det i åtanke när jag väljer utbildning i framtiden. Jag tänker inte heller åka utomlands som 90% av alla ungdomar som tar studenten nu, jag stannar här tills jag tröttnar.

Det är mina planer i alla fall, om jag får för mig något annat eller publicerar en ny blogg kommer ni att få tag på den informationen här, så håll er uppdaterade! Kram och ta hand om er!                                                                                                                                  / Michis

 
 

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Slippa skriva i dina uppgifter nästa gång?

Trackback