Alla goda ting är tre

Har prickat av tre av sakerna från listan i förra inlägget, woop woop! :)

1. Klippt håret - CHECK! √   Har i princip bara toppat håret, så enda skillnaden är några centimeter på längden.. men funderar på att göra ljusare slingor lite senare innan balen/studenten o.s.v. Blir nog nice. :)


2. Skaffat ny mobil, en iPhone 5 - checkilicheck!  Blev en svart, efter mycket om och men. (har något emot samsung, och utbudet för övrigt är inte så stort.. antingen har man en samsung eller så har man en iPhone, det är ju typ dagens alternativ.) (Okej några HTC finns väl kanske också, men gillar inte dem heller.)


3. Köpt nitar och "kollat på lite kläder - DUBBELCHECK! √   Att "kolla" kläder är ganska kul, man får ut mer av det än att endast kolla... köpte den stora, gråa, übermysiga tröjan på bilden. Och nitarna som jag håller i handen, såklart. (why state the obvious)


Livet är då väldigt bra ibland. Åt även pizza när jag kom hem, vilket inte direkt gjorde dagen något sämre.. En riktig toppendag idag, hoppas på en kreativ morgondag! Nu ska jag och systra mi kolla lite film (snart, när fotbollstråket är slut. Uuäh.), godkväll på er! :)


Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Slippa skriva i dina uppgifter nästa gång?

Trackback