Det här är inte slutet, men..

Hej på er som fortfarande orkar titta in på min blogg! 

Nej, jag är inte död. Ja, det har varit fenomenalt dålig uppdatering. Har nästan glömt av att jag har en blogg.. Tänker inte utlova bättre uppdatering. Denna bloggen har nog sett sitt sista år om man säger så. Kommer att fortsätta uppdatera oregelbundet här, men planerar att skaffa en blogg med kreativa saker jag gör, teckningar, målningar, design, "pyssel" och andra skapelser. Det är det jag gillar att göra och det kommer troligen bli mycket mer intressant, både för mig som bloggare och för er läsare. Att läsa om säker som bloggaren själv har en passion för är mycket roligare - och mer inspirerande, än att se gårdagens outfit, läsa om dagens händelser (vilket ofta har med plugg att göra) och lite småroliga inlägg då och då.

Den kommande bloggen lär dock inte publiceras förrän efter skolans slut, eller rättare sagt: det kommer den inte. Jag simmar i ett hav av skolarbeten jag inte börjat på och lär göra det tills i slutet av maj. Förvänta er inget innan juni. Eftersom jag inte ska plugga vidare till hösten kan jag i godan ro skapa, blogga, teckna osv då också, tänker verkligen ta vara på mitt intresse och väljer därför att inte plugga vidare till något jag kanske inte alls vill syssla med om 1,5 år. Kommer ni ihåg när jag påbörjade samhäll/medie-linjen år 2010 och var bombsäker på att jag skulle utbilda mig till journalist? Den drömmen sprack under andra året i gymnasiet, jag kom antagligen i kontakt med verkligheten och insåg att det knappt finns några jobb inom det yrket, om ännu färre inom den journalistriktning jag ville jobba (nöje, ungdomstidningar). Jag ångrar absolut inte mitt val av gymnasium och linje, men jag kommer att ha det i åtanke när jag väljer utbildning i framtiden. Jag tänker inte heller åka utomlands som 90% av alla ungdomar som tar studenten nu, jag stannar här tills jag tröttnar.

Det är mina planer i alla fall, om jag får för mig något annat eller publicerar en ny blogg kommer ni att få tag på den informationen här, så håll er uppdaterade! Kram och ta hand om er!                                                                                                                                  / Michis

 
 

Kreativt på fritiden

Känns som att det var skitlängesen jag uppdaterade bloggen, men jag har verkligen inte haft något att skriva om. Antingen så har jag alldeles för mycket att göra och hinner inte uppdatera pga det, eller så har jag gjort så lite att det inte finns något att uppdatera om.. men tänkte göra ett litet snabbt kik-in!

En grej jag skulle kunna visa som jag gjort under senaste tiden är lite resultat av min växlande kreativitet! När det gäller skolarbeten har jag verkligen varit sämst under de senaste veckorna, fastän jag försökt att sätta mig ner och plugga så har det bara gått ett fåtal gånger och det känns verkligen omöjligt. Det är inte så att jag bara är lat och inte pallar att göra uppgifterna, det har bara inte gått helt enkelt. Efter tre års plugg och strävande efter bra betyg säger nog kroppen/hjärnan ifrån själv, jag stressar antagligen för mycket och är väldigt skoltrött. 

Men när det kommer till att vara kreativ på min fritid har det inte alls varit speciellt trögt. Då känner jag inte alls av några koncentrationsproblem och idéer flödar. Här är lite grejer jag sysslat med under de senaste veckorna:


Sorry för instagram-bilder, kanske inte så bra kvalitet, men jag har inga andra så det får duga.

Vi hörs nästa gång jag får ett infall till att blogga!

                                                                                    / Michis

Musiktips: Nytt från Paramore!

Paramores nya album är ute nuuuuuuu (den skulle släppas imorgon, men av någon anledning finns den på spotify nu. Klagar dock inte)! Trots att det knappt liknar musiken de gjort tidigare så gillar jag det, skarpt. Och det vore ju onödigt att göra annat efter över ett års väntande.. ;) Tycker ni ska ta och ge skivan "Paramore" en chans och lyssna igenom den, musiken växer även ännu mer ju fler gånger man lyssnar på låtarna. Kommer nog alltid känna ett speciellt band till Paramore. Once a (Para-)whore, you're nothing more, sorry that will never change :)


Här kan du lyssna på den nya skivan, BABY I LIKE IT: Paramore – Paramore. Kärlek.

                                                                                                                                      / Michis

Lördagens smått & gott

Tjo på er, gott folk! *vink vink*


Snart bär det av in till Göteborg! Ingen fest som i torsdags idag dock, ska bara träffa några vänner till familjen (därav icke-party-klädseln haha). Är lite otaggad, men skitsamma. Bättre än att sitta hemma själv med pluggångest, right?

Här är dagens facelook... :... och outfit, tihi: 


Pallar inte fixa mig mer idag, känns rätt värdelöst... men hoppas på en trevlig kväll trots att jag är otaggig.

Ha en grym lördagskväll! :)

                                                  / Michis

These dreams are never ending.

Tänk att en liten skitsak kan vända ens humör totalt. Jag orkar inte med varken det eller mig själv, kan man inte bara gräva ner sig själv under täcket och aldrig komma tillbaka igen? Tänk hur mycket man kan såra någon utan att veta om det själv. Ta mina tankar och känslor ifrån mig?

(rubrik-inspo: Seremedy – NO ESCAPE)
 
                                                                                                / MIchis

DIY: Cool cap with studs.

Sådär ja, nu tycker jag minsann att jag är klar med dekorering av min keps! Från början var det bara en vanlig svart keps från Ica Maxi, nu har jag dekorerat den med lite nitar jag köpte igår. Mycket billigare än om man hade köpt en färdigdesignad keps på t.ex. H&M, då hade det säkert åkt på en 200-300 spänn. Detta har kostat mig drygt 100 kronor, så visst tjänar man på att leka lite med detaljer och vara kreativ skapa ibland. :)


Jag är i alla fall själv nöjd, och det är väl det viktigaste. Hajdo!
 
                                                                                     / Michis

Alla goda ting är tre

Har prickat av tre av sakerna från listan i förra inlägget, woop woop! :)

1. Klippt håret - CHECK! √   Har i princip bara toppat håret, så enda skillnaden är några centimeter på längden.. men funderar på att göra ljusare slingor lite senare innan balen/studenten o.s.v. Blir nog nice. :)


2. Skaffat ny mobil, en iPhone 5 - checkilicheck!  Blev en svart, efter mycket om och men. (har något emot samsung, och utbudet för övrigt är inte så stort.. antingen har man en samsung eller så har man en iPhone, det är ju typ dagens alternativ.) (Okej några HTC finns väl kanske också, men gillar inte dem heller.)


3. Köpt nitar och "kollat på lite kläder - DUBBELCHECK! √   Att "kolla" kläder är ganska kul, man får ut mer av det än att endast kolla... köpte den stora, gråa, übermysiga tröjan på bilden. Och nitarna som jag håller i handen, såklart. (why state the obvious)


Livet är då väldigt bra ibland. Åt även pizza när jag kom hem, vilket inte direkt gjorde dagen något sämre.. En riktig toppendag idag, hoppas på en kreativ morgondag! Nu ska jag och systra mi kolla lite film (snart, när fotbollstråket är slut. Uuäh.), godkväll på er! :)


Påsklovssnack (what to do @ påsklovet)

Jahopp. Hej igen.

Påsklov nu och det är ni-i-i-ice, ice baby! Lov för mig innebär att inte göra något vettigt, inget skolarbete eller några vettiga sysslor. I alla fall inte den första halvan. Sen kommer man på att man borde göra NÅGOT vettigt i alla fall, och då tar man fram akrylfärg, papper, pennor, sudd, kläder, skor, pärlor, pyssel eller vad man nu känner för. Nu trodde ni att jag skulle säga matteboken, miniräknare, Word-programmet och historia-boken va?

HAHA you guys are så wrong.
Det tar jag troligen först fram på söndag kväll, kvällen innan skolan börjar. Á la Michis-style, living on the edge (haha).. kan inte plugga utan stress och press tyvärr. Men så länge jag överlever med goda betyg är det väl okej? 
 

Jag är dock bra på att planera in massa grejer på lovet, vet inte när jag ska hinna med allt och samtidigt följa min metod... men det är väl tanken som räknas, right?

- Klippa mitt hår (inte själv denna gång, vågar fanimej inte chansa såhär nära studenten/balen)
- Skaffa ny mobiiil (vilket är på tiden, min skärm ser ut som att den blivit påsatt av en ko sedan i december..)
- Måla om mina vita tygskor (funderar på blomstermönster... i mörkt eller ljust vet jag dock ej)
- Har planerat att starta upp ett litet konstprojekt (om de 7 dödssynderna, om det blir av återstår att se)
- Köpa nitar och annat som kommer upp i min väg (är Panduro the place to be om man letar efter sånt?)
- Dra ut på fredag med Soffe & co. (torsdags blev ju inte riktigt som vi tänkte haha.. ;) )
- Kanske kolla efter smått runda solbrillor och kanske lite kläder... (får se hur ekonomin står till hehehe..)
- Skriva en rapport om Andra världskriget... (kul.)
- Plugga lite matte. (Uppmärksamma ordet "lite")

- KANSKE LETA HÅRFÄRG? Tveksamt då jag inte vet hur jag vill ha det dock... Funderar på ljusare brunt. Eller blondare slingor. Eller ombre inspirerat hår... inte rött i alla fall, det får jag ta till hösten. Haha asså åhh, HJÄLP MIG NU, folk.


Någon som gillar mandelägg btw? Är det inte typ marsipan..? Fick dessa av mormor igår, men om de smakar marsipan så kommer jag inte vilja äta dom... marsipan är inte gott. :( Känner mig elak som inte gillar det .. haha


Hade det fortfarande varit påsk nu så hade jag kallat er för ägg, men det förstördes nu. Så hejdå, individer! :)

                                                                                                                                                   / Michis