Välkommen tillbaka!

Ja, välkomna  tillbaka till min händelserika blogg... Se, så effektiv uppdatering. Och inte har jag pluggat heller, rejäl ångest. Just nu orkar jag inte tänka på det, men jag måste för i helvete så jag får sluta krisa. Jävla dumhuvud är jag, fuck allt. :(

Har äntligen träffat min käraste Jossan, hon håller ju till i Växjö nuförtiden så har inte träffat henne sedan typ... Augusti. Fan, vad jag har saknat henne, blev så himlans glad när jag såg henne igår. Blev lite stärkt där.. ♥ Hon sov över och vi sysselsatte oss genom att gå ut och fota i den kalla blåsten, kan vara de bästa timmarna på lovet. Efter "photo-shooten" satt vi inne med varm choklad och kollade på fotona, skrattade åt de failade bilderna.. tills Viking helt oväntat kom hem och skulle mäta allt på husets framsida, göra ritning och så, hans PA är att fixa plattorna/marken/golvet där. Dock var det Jossan och jag som fick mäta allt. I regnet. Kallt var det. 
Han fick körkort idag förresten, så han körde Jossan och mig till Kungsbacka station (fast bara Jossan hoppade av där då, jag var bara sällskap haha). 

    Jossan har klippt lugg förresten, SÅ FINT! Passar henne grymt bra.. 

Har vart glad hela dagen, tills typ nu. Fattar inte varför jag blir såhär, kan ha haft en skitbra dag men på kvällen blir jag jättenere. Fattar inte grejen, det suger i alla fall... Kan bero på all jävla pluggångest. Eller att det känns som söndag. Eller att jag lyssnar på depp-musik. Eller kanske att jag redan saknar människan. Eller någon annan mystisk, kanske mer logisk anledning. 

ÅH JAG ORKAR INTE BLÄH FY hejdå

                                                             / Michis

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Slippa skriva i dina uppgifter nästa gång?

Trackback