Första maj i detalj

Jävlar, vilket underbart väder det varit idag!

Vaknade vid halv 9, så har riktigt tagit vara på dagen haha.. ;) Nej, men faktiskt så gick jag upp för att jag skulle intervjua Affe till ett reportage (ljudmedier A) klockan 10, så jag var nästan uppe med tuppen.. Sen chillade jag lite när jag kom hem, kollade dubbelavsnitt av "Huset fullt" och åt resten av B&J-glassen. Efter det hjälpte jag till lite i trädgården (solen sken ju så jag hoppas på att ha fått lite färg i alla fall), sen kom Martin på ett litet spontanbesök och fikade kaffe. Sen hoppade jag in i duschen och efteråt fixade mamma ihop en inbakad fläta (neppz, kan inte sjääälv). Till middag blev det räkor (och några kräftor), vardagslyx weeee! :)

Och nu har jag suttit en stund med reportaget. Gick bra en stund med sen ropade tumblr på mig... fan, va elak. 
Nu börjar det dock bli rätt kallt, så funderar på att flytta mig några meter in till huset. Men sjukt härligt väder idag!

Ganska perfekt dag. Det enda som drar ner stämningen är att en lång torsdagsskoldag ligger för nära i tid... dock inget jag kan göra åt, så jag får gott leva med det. Üsch. Men inget depp här inte, dagen har varit übergrym!Dampbarn eller damp-gifyo som gör konstiga GIFs. Väljer att tro på det sistnämnda alternativet.

Hoppas bara på lika underbart väder imorgon, så man kan bära shorts då med!

/ Michis

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Slippa skriva i dina uppgifter nästa gång?

Trackback