Godmorgon solstrålar!

 

(nej, jag syftar inte på er, det ser ut som att det ska bli sol ute nämligen!)

Men godmorgon på er också! Jag bloggar på nu och har inte ens sovmorgon?! Skulle boka kameror och så till intervjun, men får fortsätta med det sen... finns ju ingen HD-kamera ledig! :( Dagens forsta problem.

Hinner inte skriva så mycket, då jag har bråttom.... men lägger in en charmig morgonbild som ersättning.


Btw, det gula nagellacket på bilden täckte väldigt bra, bättre än vad jag trodde. Så helt okej nagellack, värt att testa! Men ha en fortsatt trevlig dag eller något, hinner inte med er nu.... HEHE BYEEE!

/ Michis

 


Old Y3LL0W bricks, love's a risk

Tänkte testa mitt nya gula nagellack nu! Har bara ett reflexgult nagellack sedan innan, va sjutton jag nu tänkte när jag köpte det? (ingen aning faktiskt) Men det här är en riktigt nice färg, i alla fall som den ser ut i flaskan.Från Gina Tricot's egna smink-kollektion, så det skulle väl inte vara helt förvånande om det rent ut sagt sög. Men det vet man ju aldrig förän efteråt, så dags att testa!! :)


39:90 kronor på Gina Tricot, hell yeah! Måste ju testa, right..? Köpte ju nagellack för 10 kronor/styck härom sistens och de var faktiskt bra. Så det sååå.

/ Michis

Debattartikel: Kvinnor & överanalysering


Att män och kvinnor kommunicerar mer eller mindre på olika sätt är vad man kan kalla ett faktum, självklart med vissa undantag. Enligt undersökningar pratar män inte ett lika vårdat språk som kvinnor och frågar inte heller lika mycket, eftersom män ser det som ett tecken på okunnighet och osäkerhet. Kvinnor däremot frågar ofta för att hålla en diskussion i gång, de frågar i många av fallen inte för att de är osäkra utan för att de vill skapa en samhörighet. En annan grej som är väldigt typiskt bland kvinnor är att överanalysera, små som stora saker. De kan vara väldigt bra på att göra en höna av en fjäder, det vill säga bena upp problem in i minsta detalj och förstora saker som egentligen kanske inte har så stor betydelse.

Jag tycker att kvinnor borde överanalysera mindre eftersom bråken oftast bara blir större om man går in för djupt på detaljer. I många fall blir bråken inte bara större, utan kan även bli fler. Folk som inte håller med skulle antagligen påstå att man måste diskutera på djupet för att lösa en konflikt och inte bara reda ut det ytligt som män gör, eftersom konflikten då kommer att finnas kvar. Till viss del håller jag med om detta, självklart ska man ta tag i problemen och lösa dem från grunden, men gränsen mellan att reda ut bråk på ett sunt sätt och att analysera småsaker för noggrant är hårfin. Man behöver inte dramatisera i onödan eller göra grejer större än vad de egentligen är.

En annan anledning till varför kvinnor inte borde överanalysera är för att komma på samma nivå som männen, att tolka männens ord på de sätt som orden är menade och inte gå in på små detaljer. Om man t.ex. har ett samtal med en man gäller det att inte analysera så mycket. Att överanalysera ett svar i en vardaglig konversation med en man är oftast som att be om ett missförstånd, då män enligt undersökningar oftast är väldigt sakliga och menar det de säger i dessa situationer. Om t.ex. en fru frågar sin man ”Kan vi inte gå på bio på lördag?” och får ett ”Ja, det kan vi väl.” som svar av mannen börjar kvinnan genast analysera mannens svar, tonläget på hans röst, om han lät tveksam eller inte, hans kroppsspråk och så vidare helt i onödan, eftersom mannen antagligen menade precis det han sade ordagrant. Man kan även tycka att män borde analysera lite mer än vad de gör i nuläget och att det hade varit lättare att lösa konflikter om de resonerade som kvinnor, men jag förmodar att det handlar om att ”jämställa” kvinnors och mäns sätt att kommunicera på och lära sig förstå att det andra könet ofta resonerar på ett annat sätt.

Den tredje anledningen, som också är den mest självklara, är att kvinnorna själva helt enkelt inte mår bra av att analysera för mycket. På något sätt ligger det ofta i en kvinnas blod att vilja gå till grunden med saker, även om det i vissa fall sårar dem i onödan. Jag säger inte att de ska sluta analysera, bara att man inte behöver föra en djup analys av minsta detalj.

Till alla kvinnor där ute; överanalysera inte så mycket!Lämnade precis in uppgiften och eftersom att jag nämnt uppgiften här i bloggen tänkte jag även att jag publicerar den här också. Kanske nya diskussionsämnet i bloggvärlden..? ;) Det tvivlar jag dock på, men kanske kan vara intressant i alla fall. Måste även påpeka att bara för att jag skrivit denna artikeln betyder det inte alls att jag inte överanalyserar, snarare tvärtom! Jag överanalyserar grejer som sägs hela tiden (i alla fall när det rör mig), mer eller mindre. Det kan ju vara jättekomplicerat att tolka vad killar menar med det de säger, får försöka tänka på källorna till texten för att lugna mig lite när det väl gäller. Jag vet själv hur det känns, kanske var det som gav inspirationen till att skriva om just detta.

Så tjejer som analyserar lite för mycket, ni är inte ensamma!


Yours sincerely / MichisJag vill ha dig nu som jag hade dig förutSom jag hade dig förut Melissa Horn feat. Lars Winnerbäckword.

/ Michis

Spring's finally here and I'm feeling great, I'm feeling awesomeTja readerz! Önskar verkligen att jag hade något super-duper-intressant att berätta, speciellt nu när bloggen legat ouppdaterad ett tag, men nehej då! Inget intressant här inte..


Jo förresten, våren är här! Kära älskade vår, så jag har längtat. Orkade inte fler minusgrader och fler snöhögar, så nu blir jag på ett sådant hyperglatt humör så fort jag kommer ut i det varma vårvädret. Inte ett moln så lång ögat kan nå och inte en droppe regn på flera dagar.. ;) Hihi, humöret på topp när man är ute i solskenet och alla övriga problem flyger genast bort från tankarna. Så himla härligt! Blir inte ni också sådär extra glada när våren kommer? Riktiga vårkänslor som sprider sig.. :)

Ni får ursäkta att den dåliga uppdateringen, har så mycket i skolan nu innan lovet och den tid som inte går åt skolan går tyvärr åt att sova, då jag varit dödligt trött flera eftermiddagar. Inte kommer det bli bättre ikväll direkt, har en viss debattartikel i svenskan som ska vara klar imorgon... Dö, dö, dö! 

Nu skulle jag behöva den där blåa himlen och soliga solen, bara sitta ute i det varma vädret och känna hur solen steker mot benen, armarna, ansiktet, kroppen. Åh, tänk att ett litet svenska-arbete kan kännas så deprimerande.
Känner mig såhär jävla peppad till att skriva klart svenska-debattartikeln, d.v.s. inte alls.Peace, love and understanding. Ciao!

/ Michis

 


Svar på kommentar

Kände mig lite tvungen till att svara på den här kommentaren, för att förklara mig lite bara...För jag stavade inte fel alls, eller hur? ;) Lite slarvfel bahhh

Puss på er med! / Michis


It's too late for apologize

Ingen uppdatering under de senaste dagarna, jag beklagar. Kan det bero på det fina vädret måntro? Eller att jag varit för trött för att ens logga in på datorn? Eller att jag haft en massa andra viktiga grejer för mig? (minst troligt) Vet inte riktigt själv, men det var väl de mest rimliga hypoteserna i alla fall.


I vilket fall som helst, ursäkta mig! Förstår att ni känt stor saknad..


/ Michis

So much to do, not so much time

Har äntligen en tes/ett ämne till min debattartikel i svenskan, har även fixat till lite argument så imorgon är det bara att börja skriva. Wiiie! Det ska handla om kvinnors sätt att överanalysera, det har väl ändå med språk att göra..? Om inte, då suger jag och har ingenting att skriva om. But I've got a feeling, this can end in a good way.


Mary Shelley-redovisningen gick bra. Sara och jag har kommit igång i webbdesignen. Grupparbetet med "FN"-repotaget rullar på, kontaktar folk som har något att säga till om ACTA. Är det någon ACTA-expert eller som vet vad de hela går ut på som läser detta just nu får ni mycket gärna kontakta mig, behöver en intervju. Blev även klar med fejk-reportaget idag, bara det riktiga kvar då! ;)

Imorgon fyller min kära farmor 80 år, då blir det att åka upp och fira henne! Det är liksom my plans for tomorrow... blir antagligen inte så aktiv uppdatering imorgon heller. Har inte så mycket att säga just nu, gjorde detta inlägg mest för att visa att jag inte dött under dagen och hälsa "godnatt"!


Night'! / Michis

Studying

Läser på till engelskaredovisningen imorgon om Mary Shelley (författare till "Frankenstein") och hennes tragiska liv. För att sammanfatta till er lite kort om M. Shelley;

Britten Mary Shelley föddes för jävligt längesen i slutet av 1700-talet, då Storbritannien var världens största stormakt. Hon träffade en äldre man vid namn Percy Shelley (japp, hon gifte till sig namnet. Hon hette inte Shelley från första början..) och de hade tillsammans en väldigt djup relation. Hon födde barn hela tiden, men endast en överlevde till vuxen ålder, vilket gjorde att Mary blev en deprimerad kvinna. She had her ups' and downs'. Det var väl antagligen detta som gjorde att hon skrev om monster och annat kusligt. Hon skrev romantiska stories (eftersom hon levde under Romantiken) med en gothisk touch (eller kanske mer än "touch"... kanske snarare "rejäl knuff") och blev världskänd efter att ha skrivit "Frankenstein"(hon blev även überkänd efter hennes död också, som alla andra kända döingar..). Hon skrev boken eftersom hon ville ändra upplysningsmänniskornas sätt att tänka, jobbiga jävlar som skulle exprimentera om allt och inget.

Så rolig var hon liksom, intressant osv. Hun var så deprimert! (läs med norsk accent) Någon har jag lärt mig i alla fall under detta arbetets gång: det var mannen som skapade monstret som hette Frankenstein, inte monstret själv. Whooopsi... Snälla, säg att jag är inte ensam om att ha trott det? Efterblivness in my ♥. Nu behöver ni inte lyssna på redovisningen för att bli pro på ämnet "Mary Shelley". 

Tja, det var allt. Godnatt. Klart slut, kom. *bzsch*

/ Michis

Where do I buy my clothes?

Jag är inte en sådan person som handlar på vissa ställen bara för att alla andra gör det. Jag är inte heller en person som absoluut inte kan handla på ett ställe bara för att alla andra eller en viss grupp (t.ex. "fjortisar") handlar där. Hur idiotiskt är inte det, liksom? Folk som säger "Jo, den affären har väldigt snygga kläder ibland, men jag kan inte handla kläder därifrån för alla fjortisar handlar där", jag förstår inte grejen med att bojkotta en hel affär bara för att en speciell grupp handlar på samma ställe. Ursäkten är att "man vill ha en egen stil" och "vara sig själv", men är det inte väldigt dubbelmoraliskt att säga så egentligen? Det betyder ju bara att man inte kan stå för sin egen smak trots att andra man inte gillar skaffar sina kläder där. Nej, enligt mig låter det bara korkat. Visst om man inte gillar vissa klädesplagg, men att inte "kunna kolla i affären för att t.ex. fjortsar handlar där".... Pfft, lite löjligt tycker jag allt. :)

Jag köper mina kläder lite överallt, olika kläder på olika ställen osv. Betydligt roligare att gå efter hur kläderna ser ut och inte efter vilka andra som använder dem. Eftersom att dagens ämne är "Här handlar jag helst" tänker jag nu svara på det. Jag shoppar inte så ofta direkt, men när jag gör det kollar jag ibland in de här ställena:
 • H&M - förmodligen min favorit. Ofta snygga kläder till lämpligt pris!
 • Gina Tricot - självklart handlar jag även på Gina Tricot ibland, köpte nyligen ett par svarta jeans där.
 • NewYorker - eftersom det som närmast finns i Göteborg shoppar jag inte så ofta där, men när jag väl är där får jag alltid med mig någon snyggt. Me lajkie!
 • Lindex - händer väl, men kollar främst smink & underkläder där i sådana fall.
 • Cassels - väldigt sällan, men har funnit några fina fynd där.
 • Cubus - det händer att jag kikar där med, japp.
 • Gekås Ullared - vem försöker vi lura? Alla tar väl sig en tur dit någon gång per halvår, just för att det är billigt och vi gillar det! ;) Köper när jag väl hittar där så att säga, de har oftast nästan bara stora storlekar..
När det kommer till andra grejer (annat än kläder) gillar jag att kolla in dessa:
 • Kicks - älskar att gå in där, även om butikens luft är fylld med olika dofter från parfymer. Många folk har ont av det, men inte jag. Jag kan underhålla mig där inne länge, dock är det ingen annan som vill följa med.. smink, smink, smink! ♥
 • DinSko - när det kommer till skor gillar och föredrar jag DinSko och Scorett. Massa snygga skor!
 • Lagerhaus - säkerligen en av de roligaste affärerna att kolla i, men köper nästan aldrig något.
 • H&M's sminkavdelning - I like it like that, yeah! ;)

That's it. Tack & hej, leverpastej1

/ Michis

Likely lovely things ♥


Wohoo, första 100 followerzen! :) Kände att detta var ett viktigt fakta jag var tvungen att dela med mig av. Detta är då likelylovelythings-tumblrn och inte michisspace-tumblrn, kolla gärna in här (←länk)!

/ Michis

Everyone else in the room can see it

Vad kan man skriva ett reportage om? Måste hitta något bra, men fantasin räcker fanimej inte till... Om någon har en jättebra idé på vad man kan skriva en debattartikel som ha med språk att göra, så är era idéer guld värda och ni får gärna dela med er av den. Hade varit a-a-amazing, rent ut sagt!Har fotat analogt idag! Till skolan såklart. Fick låna hem en analog kamera och en rulle film, så har sprungit runt och fotat lite överallt idag; träd, grenar, Corre, fönsterbräde... ja, bara fantasin satte stopp. Ni kanske får se resultatet senare i bloggen om ni är riktigt snälla (eller om jag får tag på dem). ;) Naaajs, right?


Ett av de ny nagellacken på bilden förresten! Diggar färgen skarpt, känns lagom, jättesöt rosa och somrig. :) Hett tips för 10 kronor, haha! Vad tyckes, readerz? Har satsat på färgen nu och inte mönster, detaljer & annat krimskrams.


Nu tänker jag dricka cafe latte och se om det kanske finns lite glass, måste ju passa på att skylla på att det är söndag och att man behöver piggas upp då.. :) Har rån/strutar hemma, genast blir glassen lite roligare hihi!

Söndagskramar / Michis

It's time for timeline, ho-ho-ho

Det här med den nya grejen på facebook, "timeline"-grejen ni vet? Hade tänkt snacka lite om den..

Från första stund då de första började använda den här funktionen har jag stört mig på det, verkligen stört mig och undrat varför det ska vara så jävla bra. Fortfarande när fler och fler av facebook-friendzen skaffade, mycket jobbigare att kolla folks profiler när de ser ut sådär... Haha, ser ju helt stört och ologiskt ut, inget är i sin ordning, folk kan se exakt vad man gör på Spotify och ja, kunde verkligen inte komma på en enda positiv grej med den.

Nu ser min facebook ut såhär:Måste tillägga att den ser ut såhär frivilligt. Jo precis, facebook har inte ändrat det av sig själv som den gjorde med vissa (fasade lite för det).. Jag som sa att jag skulle vänta till sista stund och ha kvar facebook-profilen in i det sista - bullshit med det liksom!

En till grej jag stör mig på är att jag inte stör mig på det längre. Jag har vant mig. Kanske beror på att jag besöker facebook mindre sällan och nästan aldrig är inloggad... men ändå.

Tusan vilka i-landsproblem, eller vad säger ni? ;) Ack & ve!

/ Michis

Detta gör jag på helgerna!

Som rubriken säger, "Detta gör jag på helgerna", det är vad detta inlägg ska handla om. Kommer inte bli någon särskilt rolig historia... Kommer ju låta som tråkigaste människan på jorden, men det är väl tyvärr så det får bli. Hoppas jag inte tråkar ut er allt för mycket! (ellerrrr..?)

Tänker hänvisa lite till William Spetz senaste videoblogg, påminner lite om mina helger:

 

HAHAh okej, inte exakt så... men nästan. Antingen så bjuder vi in folk/åker hem till folk och äter middag/umgås osv, eller så går jag runt hemma och har smått ångest över plugg (precis, jag går bara runt och har ångest över plugget, jag tar oftast inte tag i grejerna och verkligen pluggar, om det inte är akut). Istället för att plugga kväver jag ångesten med att sätta mig framför datorn; blogga, sätta på musik, ta en sväng runt youtube, kika lite facebook, reblog:a lite på tumblr och kolla massa annan skit som jag inte borde. När jag kommer på att jag inte gör något vettigt alls tar jag fram målargrejer istället, släpper lös kreativitet och målar/tecknar. Vaddå ägna kreativiteten på att plugga istället? Nej usch, vad säger du..? Det går iiiinte.

Det går faktiskt inte, på riktigt. Är inte det jag ska plugga på/skriva akut, så gör jag det oftast inte heller. Sanningen är att jag oftast väntar till sista stund med skolarbete, jag gör det dock alltid i tid/innan deadline! Så nej, jag sitter faktiskt inte och pluggar hela helgen. Jag sitter och har ångest över att jag behöver plugga och inte gör det istället. That's me & my life!(PS. Såklart att det alltid finns undantag och visst händer det att jag gör andra grejer på helgen också... men såhär se helgerna väl ut vanligtvis i varje fall. Eller oftast typ. Nåväl, ibland i alla fall. Det händer.)

Püss & godnatt! / Michis

 


Youtube-video, Y U NOT inbädding?!

Alltid ska något bli fel... vet inte varför det inte går, men jag kan helt enkelt inte bädda in videobloggen. (nedrans youtube, för en gångs skull lägger jag upp en video där istället för på videofy.me och då ska det naturligtvis krångla!)

Well, what to do? Ni får helt enkelt kolla den >HÄÄÄÄR< eller klicka på bilden nedan så länge, bäddar såklart in den här så fort det funkar.
När man "bloggar om trollen".... (Youtube är trollet i detta tillfälle, nu funkar inbäddningen baaara för att jag tog mig besväret och bloggade om det!) Så nu mina vänner, här har ni den omtalade videobloggen (varse! ;)) : 
Ciao yao! And peeeace. / Michis

 


Tjoho!

Hej på eeeeer, bloggläsareee!

Lördag och helg, men känner mig knappt ledig. Startade dagen men att vakna vid 9 för att äta frukost och sedan sticka till gymmet. Efter det dushade jag lite snabbt och åkte sedan till Götaplatsen för att filma material till ett skolarbete i rörlig bild, det var någon demostration mot DLD (en ny "datorlag"). Resten av eftermiddagen har gått åt att spela in en ny videoblogg och nu ska jag för en gångs skull klippa den lite i Windows Movie Maker.... vilken jävla tid det tar. Jaja, som om jag orkar läsa böcker nu....?

Hursomhelst, såhär ser jag ut idag:
Videoblogg på G, kommer inom kort!

/ Michis

Dagens outfit-tävlingActually, detta är inte dagens outfit... bar detta i måndags tror jag. Men hursomhelst, jag fick ett mail om en dagens outfit-tävling blogg.se anordnat och specialinbjuden som jag är kan jag ju bara inte inte ställa upp, vore ohyfsat.. ;)

Som ni säkert märkt tar jag nästan aldrig Dagens outfit-bilder, så jag hade inte jättemånga att välja mellan. Outfiten är trots allt ljus och vårig, vilket passade för en solig dag som måndagen. Wehooo! (tävling)
/ Michis

I'll follow you until you love me /Paparazzi

Next on the list: "Kort någon annan tagit på mig".
Ja, jag måste väl medge att det inte är ofta ni ser sådana kort. Inte jag heller för den delen. När andra tar kort på mig blir korten helt freaked up, helt enkelt. Det bara blir så, förstår inte hur det går till! Antingen är alla andra dåliga fotografer eller så är det en mystisk fråga utan svar. Punkt slut. Ja, ni får väl se själva då:

I somras, tagen av mamma i Danmark. Glad som vanligt..


I somras, tagen av pappa på balkongen. Strike a pose!

Även denna ifrån i somras, tagen av pappa när vi var i Danmark. Och jag dricker dricka med socker i, omg..

Någon gång när skolan precis hade börjat, tagen av Helena (och tar Jossan, som ni ser på bilden) hemma. Punkt.

1 Oktober, tagen av Helena (99% säker) på kräftskivan. Kräftglas ftw, bitches!

Första skoldagen I think, tagen av mästerfotografen Sara (hmm..) i skolan... Jag var ofrivillig, promise!


Jävla paparazzis, lyckas alltid ta så osmickrande bilder...

Nej, men asså... ja. Det var det, det. Det ni! ;) (blev mycke' "det" nu)

Puss från mig / Michis

Lång 100-frågorslista

1. Tre namn jag lyssnar till:
2. Någonting jag tycker om med mig själv:
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv:
4. Detta är jag rädd för:
5. Tre saker jag vill ha varje dag:
6. Tre saker jag absolut inte kan göra:
7. Detta tycker jag om att göra:
8. Detta vill jag göra just nu:
9. Bästa känslan:
10. Värsta känslan:
11. Egenskap jag gärna vill att min partner har:
12. Är jag kär just nu?
13. Jag vill gifta mig:
14. Följande saker vill jag göra innan jag dör:
15. Min käraste ägodel:
16. Något jag vill ha i present:
17. Detta har jag på mig just nu:
18. Favoritkläder:
19. Favorit djur:
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest:
21. Favoritlåt just nu:
22. Roligaste ämne i skolan:
23. Tråkigaste ämne i skolan:
24. En bok jag gillar:
25. En film jag älskar:
26. Favorit tv-program?
27. Favoritdoft:
28. Detta äter jag gärna:
29. Dricker helst:
30. Favoritgodis:
31. Hit vill jag gärna åka på semester:
32. Färg på mina ögon:
33. Min längd:
34. Jag tror på:
35. Jag spelar:
36. Person jag beundrar:
37. Så här bor jag:
38. Antal döda krukväxter i hemmet:
39. Det här tänder mig:
40. Det här gör mig avtänd:
41. Favoritfärg:
42. Favoritcitat:
43. En hemlighet jag vet:
44. Bästa present jag fått:
45. Senast köpta skiva:
46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är:
47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är:
48. Udda förmåga/egenskap:
49. Om jag vore ett djur skulle jag vara:
50. Vad lyssnar du på just nu?
51. Vad har du gjort/ska du göra idag?
52. Var är dina föräldrar födda?
53. Vad är det senaste du installerade på datorn?
4. Vilken är din favoritrestaurang?
55. När badade du i en pool senast?
56. Har du varit med i någon skolpjäs?
57. Hur många barn vill du ha?
58. Vilken musikstil tycker du mest illa om?
59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?
60. Vad har du för TV-kanaler?
61. Har du åkt moped någon gång?
62. Har du busringt någon gång?
63. Har du fått felparkeringsböter?
64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm?
65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt?
66. Har du en egen trädgård?
67. Vilken är din favorit bland tecknade/animerade serier?
68. Kan du alla orden i nationalsången?
69. Badkar eller duschkabin?
70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?
71. Favoritpizza?
72. Chips eller popcorn?
73. Vilken färg på läppstift använder du?
74. Har du rökt jordnötsskal någon gång?
75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?
76. Apelsin- eller äppeljuice?
77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?
78. Favoritchoklad?
79. När röstade du senast?
80. När åt du en hemodlad tomat sist?
81. Har du vunnit en prispokal någon gång?
82. Är du bra på matlagning?
83. Klarar du att tanka själv?
84. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen som går på
85. Pepsi eller Coca Cola?
86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?
87. Vad var det senaste du handlade?
88. Har du kräkts offentligt:
89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken:
90. Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
91. Har du ringt något betalnummer:
92. Kan man vara vän med sitt ex:
93. Vem var det du besökte på sjukhus senast:
94. Hade du mycket hår som liten bebis:
95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar:
96. Vad har du i din väska:
97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig:
98. Vad är du tacksam för idag:
99. Var hittade du den här listan:
100. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät:
http://listfolder.com/?p=2&id=52
1. Tre namn jag lyssnar till: Michaela, Michan och Michis. 

2. Någonting jag tycker om med mig själv: Min humor. ♥

3. Någonting jag inte tycker om med mig själv: Jag överanalyserar det jag kanske inte borde göra.

4. Detta är jag rädd för: Jag är rädd för att bli forever alone. Haha nej, men jag är nog rädd för att bli ensam, förlora människor man älskar. Sen är jag även rädd för att gå ensam i mörker, spindlar och äckliga kryp, för höga höjder och att det ska gå dåligt för en i framtiden.

5. Tre saker jag vill ha varje dag: Känslan att känna sig omtyckt/älskad, vänner omkring sig och massa leenden & skratt.

6. Tre saker jag absolut inte vill göra: Skulle absolut inte hoppa bungy-jump,

7. Detta tycker jag om att göra: Umgås & prata/skämta/skratta med roligt folk, fuck icke-humors-tråkmåsar. ;) Gillar även att teckna, måla, "skapa" (HEHE) osv, jeeetteeeekeeewl!

8. Detta vill jag göra just nu: Inte sitta här ensam i alla fall. Vill prata med någon, helst en speciell "någon" men någon annan går också bra.

9. Bästa känslan: När man känner sig sådär lyckligt kär, då allt känns perfekt och man blir varm i hela kroppen. eeuphoriiiaaaa'til the end of time ;)

10. Värsta känslan: Det är väl motsatsen då. Den värsta känslan är att känna sig oälskad, obehövd och som att the whole world and everyone in it skulle klara sig precis lika bra utan ens existens.

11. Egenskap jag gärna vill att min partner har: Rolig, humor måste man ju ha... hur kul kan man ha annars? Sen är det ju viktigt att han är ärlig, snäll, trogen och det där. Jag förstår verkligen inte grejen med otrohet, skulle aldrig få för mig att vara det.. Falskt.

12. Är jag kär just nu? Det skulle jag vilja påstå.

13. Jag vill gifta mig: Ja. Eller vad är det de vill att man ska svara här? Tid, år & datum typ?

14. Följande saker vill jag göra innan jag dör: Förutom gifta mig & skaffa en familj, så vill jag även göra något "stort" som påverkar andra, typ skriva en bok eller något annat kreativt!

15. Min käraste ägodel: Snackar vi ting så tävlar nog mobilen och laptopen om första plats..

16. Något jag vill ha i present: Kommer nästan aldrig på något bra innan det är för sent, så jag svarar alltid pengar eller bra presentkort. :) Men smycken, smink, "skönhetsartiklar" (hmm..?) är inte helt fel det heller!

17. Detta har jag på mig just nu: Gamla klasströjan, axelbandslöst spetslinne, mjukisbyxor och toppar det med en hög tofs/boll på huvudet. Yeah!

18. Favoritkläder: Fina kläder, såklart.

19. Favorit djur: Jag har alltid gillat hundar, även när jag var liten och var rädd för dem.

20. Följande musikstilar tilltalar mig mest: Lite allt möjligt, men mest inom riktar det åt rock, alternative rock, pop, pop/punk. Lite svårt att avgöra vad som tillhör vilken genre, haha..
21. Favoritlåt just nu: Gillar verkligen "Somebody I used to know" - Gotye feat. Kimbra. Enligt min spotify är det dock "Solidiers" - Ulrik Munther... jahopp.

22. Roligaste ämne i skolan: Tycker de flesta av medieämnena har sina roliga stunder! ;)

23. Tråkigaste ämne i skolan: Beror på, men jag är ju inget fan av idrott och engelska (inte skolämnet i alla fall).

24. En bok jag gillar: Jag gillar inte böcker. Nej, nu ska jag inte dra alla över en kam! Kommer ihåg att "Det fattas en tärning" var väldigt bra.

25. En film jag älskar: "Dirty Dancing 2", Diego Luna är snygg i den filmen...

26. Favorit tv-program? Family Guy (och gamla 2 & ½ men)

27. Favoritdoft:Favorit och favorit, den jag använder nu är Britney Spears "Fantasy" som jag fick i julklapp.

28. Detta äter jag gärna: Egentligen lösgodis, men eftersom jag har ett antigodisår säger jag risifrutti! (HEHEH)

29. Dricker helst: Olika vid olika tillfällen, men PEPSI max (have 2 b liiight), caffe latte och Godmorgons apelsinjuice (helt från Cuba) är helt acceptabla.


30. Favoritgodis: Surt lösgodis & choklad..

31. Hit vill jag gärna åka på semester: Är inte så kräsen, åker vart som helst där det är varmt, soligt och bra hotell.. ;) Nemen skulle ju åkt till Egypten i våras, men det blev inte av för araberna började kriga om att få bestämma själva och eftersom vi inte ville få en bomb i huvudet åkte vi till Cypern istället. Rätt kasst väder. Egypten vore fett nice!

32. Färg på mina ögon: Bruuuuna :)

33. Min längd: Cirka 167 cm.

34. Jag tror på: ödet. Nej, jag vet inte riktigt.... mig själv?

35. Jag spelar: inte dator i alla fall.

36. Person jag beundrar: På tal om detta kollar jag roliga videobloggar just nu, något som det borde finnas mer av. Beundrar folk med humor som tar tag i sin grymma egenskap och gör hilarious videos. (t.ex. Clara, William)

37. Så här bor jag: Hemma hos mamsen & papsen.

38. Antal döda krukväxter i hemmet: Inga, vad jag vet! (inte för att jag sköter om dem)

39. Det här tänder mig: HEHE nu ska vi inte vara sådana!

40. Det här gör mig avtänd: HEHE nu ska vi inte vara sådana!

41. Favoritfärg: Rött ofc.

42. Favoritcitat: "I don't care if the world or anyone in tries to drag me down. Because I know that in the end, they will be the ones left tired from the struggle to hold me back." - Hayley Williams


43. En hemlighet jag vet: hade inte varit en hemlighet längre om jag skrev den här.

44. Bästa present jag fått: De jag haft mest användning för (vad jag kan komma på) är nog högtalarna jag fick av Martin, eller ja, en av de mest användbara i alla fall! ;) Riktigt nice är dom, tack för 15-årspresenten! ♥

45. Senast köpta skiva: Vet ärligt talat inte när jag köpte en skiva senast! När jag kollar bland skivorna är nog Paramores platta "RIOT!" (2007) den senast inköpta... visserligen köpte jag den något år efter den gavs ut. Ja, vad säger man... har man Spotify (premium) så har man!

46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: Utseendemässigt såå.... jag vet inte om jag kan påpeka något speciellt direkt, försöker tycka mig själv som jag är.. fast alla har väl sina up's & down's, antar jag väl. För att inte vara tråkig, så säger jag väl ögonen. Kul va?

47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: Att mina naglar alltid lyckas bli korta, har aldrig långa naglar. Fuck liksom. Sen har jag snöat in på att jag inte gillar mina överarmar. Eller kroppsformen, hittar fan aldrig några snygga, smala jeans! Allt passar jättebra till det kommer till höfterna och irriterande nog går inte byxorna att knäppa. Jädrans höftben, tyvärr är det väldigt svårt att banta bort dem, har jag hört... ;(

48. Udda förmåga/egenskap: Åh herre gud...

49. Om jag vore ett djur skulle jag vara: En panda. (jag vet inteee?)

50. Vad lyssnar du på just nu? FAN, var denna frågan tvungen att komma NU?! Björn Ranelid – Mirakel, busted. wops

51. Vad har du gjort/ska du göra idag? Jag har gjort radiosändning nummer två och även denna gång lyckats sända ut programmet. :) Tekniker ftw! Stressade dock väldigt mycket innan när jag klippt ihop hela skiten, mina händer/armar skakade av stress och kändes som att jag skulle svimma eller något. :( Kanske inte så stresstålig som jag trott, kanske... hehe

52. Var är dina föräldrar födda? Sverige och Sverige, är dock halvfinsk p.g.a. mina kära morföräldrar.

53. Vad är det senaste du installerade på datorn? Kommer inte ihåg, en uppdatering av Photoscape kanske?

54. Vilken är din favoritrestaurang? Jadu..? Är inte jättehaj på restauranger, men Bamboo är fett bra!

55. När badade du i en pool senast? Hmm... höstlovet, i Danmark.


56. Har du varit med i någon skolpjäs? Nope.

57. Hur många barn vill du ha? Ett eller möjligtvis två.

58. Vilken musikstil tycker du mest illa om? Är inte så mycket för dansband och klassiskt, om man säger så..

59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet? Nästa val ligger ganska långt bort och det blir första gången jag ens får rösta, så jag är inte så jätteinsatt... så nej. Men antagligen mer åt det röda hållet.

60. Vad har du för TV-kanaler? Alla möjliga viasat film-kanaler, disney channel (& andra barnkanaler), olika tv4-kanaler och de vanliga såklart.

61. Har du åkt moped någon gång? Ja, hehehe!

62. Har du busringt någon gång? Ohmehhh... det är väl ganska självklart? När man var liten och oförståndig.

63. Har du fått felparkeringsböter? Nej.

64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm? Absolut inte bungy-jumo, men jag skulle mycket väl kunna tänka mig att hoppa fallskärm (med ett sånt där proffs bakom då), hade varit ballt!

65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt? Turkiet ligger väl längre bort än Cypern, eller hur..?

66. Har du en egen trädgård? Ja, eller min familj har en egen trädgård.

67. Vilken är din favorit bland tecknade/animerade serier? Åter igen, Family Guy. Alla gånger.


68. Kan du alla orden i nationalsången? Njae, det vill jag inte lova..

69. Badkar eller duschkabin? Vill ha badkar, men har duschkabin.

70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?

71. Favoritpizza? Har ingen direkt favorit, men brukar äta Hawaii eftersom Helena och jag delar och hon är en kräsen jävel. :)

72. Chips eller popcorn? Jag är inte så mycket för något av dem..

73. Vilken färg på läppstift använder du? Olika, men oftast rött om jag nu använder något!

74. Har du rökt jordnötsskal någon gång? Nej..?

75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling? Naaae..?

76. Apelsin- eller äppeljuice? Apelsinjuice! (förutom när man äter nudlar)

77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni? Kommer inte ihåg, tyvärr..

78. Favoritchoklad? Marabou's Frukt & Mandel, tror jag..

79. När röstade du senast? Om du syftar på stora val, så har jag aldrig röstat.

80. När åt du en hemodlad tomat sist? I somras eller något..?

81. Har du vunnit en prispokal någon gång? Nja... inte själv, det närmaste jag kommit en pokal var trea i bästa trean (i fotboll, ohmygod).

82. Är du bra på matlagning? Lagar inte så ofta mat, men när jag gör det blir det bra i alla fall.

83. Klarar du att tanka själv? Har aldrig provat..

84. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen som går på tv? Nope.

85. Pepsi eller Coca Cola? Pepsi max är faktiskt godare än Cola zero har jag kommit fram till.. och Cola Zero är godare än Cola light. Så de så!

86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb? Njae... nej.

87. Vad var det senaste du handlade? Handlade lite ingredienser till salladen med pappa tidigare idag. ;)

88. Har du kräkts offentligt? Nej, har nästan aldrig kräkts. Har smått fobi för det..

89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken? Hitta den sanna kärleken, tror det gör en lyckligare.

90. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja, det finns säkert sådana fall.

91. Har du ringt något betalnummer? Nej, det tror jag inte..?

92. Kan man vara vän med sitt ex? Klart man KAN, jag vet dock inte om jag hade kunnat det. Det beror väl på!

93. Vem var det du besökte på sjukhus senast? Är nästan aldrig på sjukhus, obehaglig feeling! Hmm, men kan det ha varit när mamma låg inne med tarmvred..? 

94. Hade du mycket hår som liten bebis: Kommer inte ihåg ;) Haha nej, men jag tror det.

95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar: Vet faktiskt inte! Mamma klagade på den för ett tag sen och undrade vem det var som pratade på något annat språk, ingen aning om vad hon menade haha..

96. Vad har du i din väska: Gjorde precis ett inlägg om det, se >här!<

97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig: Huuuhhhh..? Borsta tänderna är inte direkt kul..

98. Vad är du tacksam för idag: Att.... vi hann med allt "förarbete" innan sändning och att sändningen gick great!

99. Var hittade du den här listan: Listan är tagen → härifrån

100. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät: Jag bryyyyyyyyr mig inte :)


Det var allt, fan vilket onödigt inlägg. Nåväl, GODNATT! / Michis

My lovely room; right here, right know

Och nu: "En bild på mitt rum som det ser ut just nu"!
Ja, i denna miljö befinner jag mig just nu. Småstökigt, men jag överlever nog med det.. *huhu* Vet inte riktigt om jag har någon comment direkt, diz is just how it looks like. Lite teckningar, nagellack och hårspray lite överallt till höger och garderob med kläder & stuff till vänster. That's it!/ Michis

It's not my world if you aren't in it.Godnatt! / Michis


Someone I miss; I miss you

Bilder på någon jag saknar är dagens inläggs ämne, so heeere we go:
Nu är det så att jag inte har alla bilder på datorn, så det suger. Saknar alla kära Borneklintare (smålänningarna ;)) och hoppas verkligen att man kan träffa dem snart, känns längesen sist.. De får se till att komma hit till den västra sidan av Sverige i maj då jag fyller år, 18-årsdagen får dom ju inte missa, right? :)

Kan rabbla folk jag saknar, men vad tjänar det till? Det är inte det inlägget skulle handla om, så nu publicerar jag några bilder på mig och Jossan istället. Saknar tösen, inte jättelängesen sedan sist men saknar henne ändå. ♥
Gulligosigt, gamla bilder ftw! / Michis

A bag reveals its owner

Till nästa inlägg på listan, "I din väska finns..?", tror ni förstår vad som komma skall?
Detta är de grejer som nästan alltid ligger i min väska, viktiga grejer här förstår ni.. Sen tillkommer även laptop:en och andra skolböcker vid behov, som ni säkert fattar. Här har ni min väska och dess innehåll! :
Nice shit, haha! Det var väl ungefär det då.... ;)

/ Michis

Waiting for your call, I'm desperate for your voice

Cause every breath that you will take when you are sitting next to me
will bring life into my deepest hopes, what's your fantasy?

Cause I was born to tell you I love you and I am torn to do what I have to, to make you mine.

Secondhand Serenade – Your Call

/ Michis

Know a girl by her closet

Nu ska vi se... I detta inlägg: Bilder på min garderob och lite tjuvkik på vad som finns i den!
Ni får ursäkta röran, det är lite stökigt... men jag orkade inte städa innan, så ni får tåla det. Ni överlever nog! ;) 
/ Michis


Grammatisk påverkan, studiedag & dagens händelser
Wohoo, nu har Michis gjort en videoblogg igen!!
Så låter det då aldrig här, inte ett ljud får man fram ur er.. Ungrateful bastards! Nej, nu ska vi inte bli våldsamma. *hihi* Ni kan ju göra lite ljud ifrån er i kommentarsfältet om ni gillar/inte gillar det! Så jag vet om jag gör något rätt, menar jag..  Kul att veta vad ni läsare tycker om, eller ni kanske är åsiktslösa? Gud så skönt..

Glömde säga att jag fixat filmen "What's eating Gilbert Grape?" också, kanske roligare att läsa boken om filmen nu är så bra som pappa säger. Får kolla ikväll eller något, buuuuuusigt! :)Pussy puss! / Michis


Bloggtips: bloggarna jag läser!
Egentligen borde man definiera frågan "bloggar du läser", eftersom det är en stor skillnad på vilka bloggar man läser & följer för att de är intressanta och vilka bloggar man kollar av ren tristess & vana. För nej, jag tycker varken Kissies, Isabelles eller Dessies blogg är bra, men det blir att man kollar dem ändå. Paows har jag slutat helt med, helt värdelöst enligt mig. Men eftersom att jag sätter detta inlägg under kategorin "Tips!" tänker jag bara skriva upp bra bloggar, för ni vill väl inte läsa ointressanta bloggar, right? ;)

Egoinas.se - Skriver på ett intresseväckande sätt & är oftast hur kul som helst.
rodeo.net/killercolours - förmodligen bästa skönhets/makeup-bloggen!
Sanzil.se - Bloggar om lite allt möjligt; vardag, naglar, Pro marker-teckningar osv. Dessutom är hon så fin! :)
LindaHallberg - en annan sminkblogg jag gillar!
Miixx - var lite skeptiskt på hennes blogg först, men nu tycker jag den är rätt kul!
Addiehero - cool tjej med cool blogg!
Bondmoran - känner ju egentligen bondmoran, men hon är tillräckligt pro-blogger för att vara med här haha! ;)
Hanapee - En till rolig tjej som jag tittar till ibland..

Sen kikar jag på vänners bloggar också (i alla fall de vänners bloggar jag känner till!), ta en titt vettja'! :)
EmeliethereseEmmanin, ViinaMalinlouises, Ellwis, Hagbergsara (trots lite dålig uppdatering ^^) och Cutthemoose (ingen uppdatering alls). Förlåt om jag glömt någon blogg, men nu är jag trött!

That's it, liksom. Där har ni de bästa bloggarna!

/ Michis

My heart is refusing me, eh

Hemma nu, varit och hälsat på hos farmor hela dagen. Har läst lite i böckerna (understryk lite) jag ska ha läst ut inom en månad eller vad sjutton det nu är, känns ju jävligt bra. Ska läsa igenom engelskan till redovisningen lite ikväll också och fortsätta imorgon.

Själv är man rätt glad, lättad över att jag har studiedag imorgon. Ingen skola, lovely! Hade tänkt kolla "Huset fullt" (repriser of course, serien är ju för sjutton över 20 år gammal) och chilla lite... förmodligen pannkakor till "brunch" och sen blir det gym på kvällen. Härligt. Vet att ni avundas! ;)
Still I'm hopelessly in love, I never thought that I would be this helpless.

Juppjupp, här händer det grejer... Nej, men inte direkt. Känner mig lite rastlös, men ändå trött. Känns dumt att sova bort kvällen när man är ledig imorgon dock. Äh, I'll survive!  I Can't Get You Off My Mind

/  Michis

Ett år gamla bilder på Michis

Next mission: "Bilder på mig för ett år sedan".

Mission accepted! :
Bilder tagna under Mars/April 2011

√ Mission completed! ;)

/ Michis

Euphoria, forever 'til the end of timeGrattis till Loreen som vann Melodifestivalen 2012 med låten "Euphoria"!! Väldigt, väldigt förutsägbart, har hela tiden haft en stark känsla om att hon skulle vinna. Men det är väl kanske lika bra att hon vann, tror att hon är den som skulle/kommer att klara sig bäst i den stora finalen av de svenska bidragen. ;)

Loreen – Euphoria

Tycker förresten att hon har en riktigt schysst frisyr! Så fin lugg, fin färg till hennes övriga färger... ja, hela håret ser ju helfränt ut ju.. :) Nya funderingar angående håret för min del? Haha nej, men jag tycker att det är lite likt Sanzil's förra frisyr, så man kan ju inte säga att jag "ändrat" mig. Får se bara vad jag gör, när det blir av osv.

Är det jobbigt att ha lugg på sommaren förresten, ni som vet? Och jag har utväxt, vilken färg skulle passa mig..? Hm.. drama, drama, drama.


/ Michis

My dear friends

Tänker hoppa över "staden där jag bor" eftersom 1) jag bor inte i någon "stad", 2) finns inget speciellt att berätta och 3) jag vill inte att random people ska veta var jag bor. (står säkert någonstans, men whatevaah) ;) Därför väljer jag att hoppa till "Mina vänner" istället. Whaaat to write..?

Langar lite bilder på några av mina snygga vänner, vet inte riktigt vad jag ska skriva liksooom... Haha! Har även valt bilder som ni antagligen inte sett förut, premiär för dem här på bloggen (trots att de är rätt gamla) woho!

Sötiga! :) 

/ Michis

Berättar om mig själv

Nummer 1, berätta om dig själv.

Jaha ja... sånt här brukar vara svårt, vad finns det att berätta om sig själv direkt ur huvudet liksom? Men jaja, nu ska ni väl få lära känna mig lite bättre då.. Till att börja med kan jag säga att jag ofta är en stressad och självkritisk person, lite av en perfektionist i vissa fall. Jag kan inte lämna ifrån mig något t.ex. skolarbete jag inte är nöjd med, jag "fasar" över att inte hinna lämna in arbeten i tid och jag tänker igenom nästan allt jag ska säga minst två gånger. Jag ställer rätt höga krav på mig själv, fastän man bara är människa.

Jag är också en ganska nervös själ, haha!
Eller det beror på, det är antingen eller.. I huvudet är jag oftast inte nervös alls, men t.ex. precis innan en muntlig redovisning eller typ träffa folk man inte träffat på länge kan jag ha ont i magen av nervositet, utan att veta varför. Däremot brukar jag inte vara nervös när det handlar om människor jag förmodligen aldrig kommer att träffa igen, t.ex. vid intervjuer och enkäter för skolan (tog detta som förslag eftersom jag går samhäll/media). Kommer dock antagligen dö av nervositet på uppkörningsprov, anställningsintervjuer och liknande.Vad mer kan man berätta? 

Jag gillar att leka med mina vänner (hihi, lät roligare än det mer formella ordet "umgås"), hitta på roliga grejer (som dock händer allt för sällan), tecknar en del, fotar lite och så. Ungefär som vilken ungdom som helst (som inte spelar dator/wii/xbox/allt vad ni nu kallar det).
När jag är hemma lyssnar jag nästan alltid på musik samtidigt som jag gör annat; när jag bloggar, när jag tecknar & målar, när jag sminkar/fixar, när jag skriver, när jag pluggar... ja. Och när jag inte har på musik, står TV:n i rummet på som bakgrundsljud, gillar inte knäpptystnad. Och snackar vi musik lyssnar jag nog på hyfsat blandad musik, men mest av allt gillar jag band/artister som You me at six, All time low, Neverstore, Flyleaf, A day to remember, The All-American Rejects, MCR, Never shout never, Set your goals, The Sounds, Shakira, Tegan and Sara, Laleh, Timbuktu, The Ting Tings och sist men ändå störst, Paramore.

På bilderna nedanför ser ni Paramore's spelning på Pier Pressure 2010, bästa konserten jag varit med om. Kände mig som en av världens lyckligaste jag då (tills de tog upp någon annan på scenen, då var jag bara väldigt lycklig ;)).Ja, nu fan var det vara bra! Jag skulle kunna fortsätta och göra inlägget mycket djupare och allvarligare, men nej, jag vill behålla det goda humöret uppe och inte dystra ner stämningen för er. :) Så här kommer några gamla "egobilder" från förra året istället!:Puss på er / er Michis

En till 30-dagars-list-jävel! :)

1 - Berätta om dig själv
2 - Staden där jag bor
3 - Mina vännerr
4 - En bild på mig för 1 år sedan
5 - Bloggarna jag läser
6 - Bild på din garderob
7 - I din väska finns...?
8 - En bild på någon jag saknar
9 - En bild på mitt rum som det ser ut just nu
10 - Ett kort någon annan tagit på mig
11 - Detta gör jag på helgerna
12 - Här handlar jag helst
13 - Bild på det jag köpte senast
14 - En tv-serie jag älskar
15 - Min dator
16 - Detta är jag beroende av
17 - Något du vill ha just nu
18 - Detta åt jag till frukost
19 - Min profilbild på Facebook
20 - 3 saker jag gjort idag
21 - En bild som påminner mig om gamla tider
22 - Mina syskon
23 - Mitt favoritklädesmärke
24 - Det jag tycker är det bästa med att blogga
25 - En bild på mig och mina syskon
26 - Min dag
27 - Min skola/Min klass
28 - Bästa tidsfördrivet
29 - En bild på min handstil
30 - Den här veckan
Tänkte försöka mig på en sådan här lista igen, så att jag har något att blogga om varje dag! Sen kanske det blir flera inlägg någon dag och kanske inga inlägg en annan dag... men får se, ska klara mig igenom listan i alla fall! ;)

1 - Berätta om dig själv
2 - Staden där jag bor
3 - Mina vännerr
4 - En bild på mig för 1 år sedan
5 - Bloggarna jag läser
6 - Bild på din garderob
7 - I din väska finns...?
8 - En bild på någon jag saknar
9 - En bild på mitt rum som det ser ut just nu
10 - Ett kort någon annan tagit på mig
11 - Detta gör jag på helgerna
12 - Här handlar jag helst
13 - Bild på det jag köpte senast
14 - En tv-serie jag älskar
15 - Min dator
16 - Detta är jag beroende av
17 - Något du vill ha just nu
18 - Detta åt jag till frukost
19 - Min profilbild på Facebook
20 - 3 saker jag gjort idag
21 - En bild som påminner mig om gamla tider
22 - Mina syskon
23 - Mitt favoritklädesmärke
24 - Det jag tycker är det bästa med att blogga
25 - En bild på mig och mina syskon
26 - Min dag
27 - Min skola/Min klass
28 - Bästa tidsfördrivet
29 - En bild på min handstil
30 - Den här veckan

So... let's try it! I nästa inlägg ska jag tydligen berätta om mig själv. Jaha ja...

/ Michis

It's Friday, Friday evening..

Cha cha people, fredag nu och i mitt fall långhelg! (ledig på måndag, hell yeeeaah

Härligt... fast har ganska mycket skolarbeten, så det blir väl en del plugg. Imorgon är det ju final i Melodifestivalen förresten, det får man ju inte missa! ;) Vet dock inte vem jag tycker är bäst, finns ingen direkt "WOW"-låt enligt mig... (nepp, det kvittar hur fantastisk ni tycker Loreens låt är, hur vacker text Ulrik Munther har skrivit eller vilken amazing koreografi Danny har i sitt nummer.) Jag kollar mest för att det är tradition, sådeså!

look of tonight:
Ska även på "födelsedagskalas" imorgon, Ida fyller 11 år ;) Och sen ska jag till farmor på söndag. Kuligt.

Ciao! / Michis

Gott och blandat från onsdagen

Trevlig dag, det här! Hur har ni haft det? Bra? Bra!

Nej, men vad har jag gjort idag då? Jo, jag har bland annat spillt ut sån där ättika-grejs (som gurka ligger i) över halva köket under min sovmorgon, haft svenska och fått reda vad jag fick för betyg på svenskarapporten, blev tydligen ett MVG-, trodde inte det skulle gå riktigt så bra, men det gjorde det! :D Kanske blir det ett VG i betyg endå, blev sjukt osäker eftersom början av kursen gick sämre... Brukar gilla svenska-ämnet, men naej inte svenska B, om det inte blir bättre nu framöver då. Ska skriva en debattartikel om något som har med språk att göra... woho!

Har även sänt radio idag! :) Så nu är första delen av FN-sändningarna gjord och så återstår bara nästa veckan sändning. Lät på fröken-Marie (hihi, vilket gulligt smeknamn) som att det gick bra i alla fall, fast hon verkar hittills sträng med betygen... Får väl hoppas på det bästa! :O (d.v.s. bra betyg)

Och för att fylla ut inlägget med en relevant bild blir det en GIF; mig med lugg. Otecknad denna gång! :


HAHA. Det är inte ens en sån här lugg jag vill ha... men ni kanske kan föreställa er det lite bättre när ni ser en lugg. 

Vad har jag för ansiktsform förresten? Kommer fan inte fram till något svar. Det är både runt och fyrkantigt på samma gång typ... Aurgh, en fyrkantig boll typ! Kommer ni fram till något annat/bra?

ÄHH... fuck beslutningsångest. Jag är ett extremfall när det gäller det oftast, verkligen hemskt jobbigt. 
Nu tänker jag försöka gå och lägga mig (försöka kan man ju alltid göra!) och förbereda mig mentalt inför ännu en lång dag imorgon. Får bland annat reda på matteprovsresultatet då, iihhh! *scared* :(

Night'. / Michis

"Det är okej att känna..." / J. Kony


Rörande, verkligen.. Tycker att videoklippet säger sitt, behöver inte lägga upp massa onödig text här. 

En annan viktig(are?) grej jag tycker att ni borde kolla är den här:Ni kanske redan har hört talas om Joseph Kony? I sådana fall, vad bra! Om inte, kolla denna videon. Jag anser i alla fall att detta är något väldigt viktigt och jag är rätt säker på att ni kommer att få samma uppfattning om ni kollar video (annars måste vi vara hjärtlösa eller psykiskt sjuka). Sprid gärna videon, filmen är gjord för att spridas och berätta för människor vem J. Kony är och vad för hemska saker han gör. Kolla & sprid!

/ Michis

Den sista dokusåpanJa, detta är vad jag kollar på nu. Handlar om någon dokusåpa och så råkar deltagarna bli anfallna av zombies, typ. Själva programmet har en väldigt oseriös känsla över sig. Haha, måste nog fortsätta kolla detta och se hur fan det fortsätter, om detta nu lyckas eller om det blir en flopp... We'll see! ;)

Någon mer som kollade "Den sista dokusåpan"? Någon mer som tänker följa serien?

/ Michis

Ett nytt sätt att kommunicera på

Istället för en massa text hade jag tänkt testa något nytt idag. Spännande, eller vad säger ni?
Testar "teckenspråk" nu då, få se om ni fattar? Okej, är ni med? ;) *hihihihih* Då kör vi, teckenspråksinlägg:
= Hej, alla söta små bloggläsare! (Hej på fula bloggläsare också, om ni nu finns :) )= Inte pluggat på hela kvällen, måste bara läsa två jobbiga böcker innan påsklovet och det tänker jag skjuta upp så långt som möjligt.... ellerrr? *wohoo*= Kollar 2 & ½ men nu (som förövrigt är sämre efter att Charlie-boy fick sparken och Ash ersatte honom..), så jag har inte tid att leka mer nu.. Men puss på er, hörs imorgon eller senare! ;)


Gif ftw, yo! Hihi, funkade det? Fattade ni? ;D

/ Michis

Ominstallation, "mello", naglar & sit-ups..

Dålig uppdatering under helgen, jag veeeet. Beror dock inte på en fullspäckad, händelserik helg utan bara på att Linus skulle fixa någon ominstallation på min dator så att den skulle bli snabbare och så. :) Det funkade dock inte, så han skulle försöka med en annan skiva eller något en annan gång.

Såååå... annars har det väl inte hänt ett skit. Inte ens Andreas Johnson till final (i "Mello" haha, can't believe I'm using that förkortning). Inte Sean Banan heller. Svenska folket borde veta hut. Nu får vi nöja oss med Flinck och dom där Top Cats (måste dock medge att deras låt svänger en aning), jahopppps.... Saknar tiden då Andreas Johnson i final var en självklarhet. ♥ HAHA okej, nu räcker det!

Så vad gör jag nu? Simpelt svar: Bloggar. Tränar dock samtidigt nu, eftersom jag bestämde mig för att ligga på rygg och inte ha någon kudde bakom huvudet.... Sit-ups ftw, he-he.. Nu får jag dock snabba mig, har ont i magen haha! Har hunnit med att fixa naglarna idag också, någon french manicure-inspirerad grej typ... Ähhh:

Har försökt fixa naglarna igen. Orkar dock inte fixa någon snygg närbild på dom, därör får ni en långt-ifrån-cambild istället. Lat? Nej då, klockan är för mycket bahhh... hihi

Hmm.... något annat jag gör nu är även detta: >HEHE!<

Förresten, Sanzil har tydligen sett "drömhår-inlägget" och gjorde ett inlägg om det & länkade lilla mig på sin blogg, woho! :D Kände bara att jag behövde slänga in detta, som ett litet tack eller något. ^-^

Ja, det var väl allt för nu? Vi hörs nästa gång! ;)

/ Michis

Plugg-pluggi-plugg-plugg

Matteprov imorgon och jag suger, så det är bäst jag börjar nu! Hatar att plugga.

Kom precis hem från Jossan som fyller år idag förresten, hela 16 år. :) Grattis till henne!! Och ja, nu blir det som sagt matteplugg, musik och troligen toast & O'boy till middag. That's life, yao!


bild från förra gången jag träffade henne, när jag sov öööver! Bjuder på't..

/ Michis