Packat och (inte riktigt) klart!


Har packat nästan allt nu.... alla kläder i alla fall, har bara handbagage (tecknargrejer & så) kvar! Måste bara hitta en bra väska för det, fast det kan jag göra imorgon.


Någon mer än jag som tycker det är kul att packa? Förbereda allt man ska ha med sig, man blir så glad och taggad! :) Inte lika kul att packa ner allt till hemresan dock, men det är väl kanske logiskt...

Hade tänkt sluta packa och gå och lägga mig nu, har haft en hyfsat produktiv dag: Eftersom mobilen är paj (kunde inte ringa, ansluta till internet + sprucken skärm) bestämde jag mig för att kolla upp vad som är problemet med den en dag som denna. Försökte föra över allt från mobilen till datorn men det ville då FAN inte funka... blev sur.  Fick över några enstaka bilder via Dropbox, men det tog ju hur jävla lång tid som helst. Sur blev jag.

Efter flera goda försök åkte vi först till Elgiganten, där vi blev hänvisade till Mumien (ett schysst place där de lagar mobilskärmar jättesnabbt) och när vi kom dit sa de att det troligtvis inte var någon idé att laga skärmen då det fanns andra konstiga fel med den. När vi gick ut därifrån funkade den helt plötsligt och hade täckning, så vi lämnade den hos mumien, åkte till Elgiganten för att kolla efter mobilskydd, var även halvt tvungen att lyssna på en anställd gubbe (förlåt, man i yngre medelåldern) som försökte få mig att fundera på att köpa en ny dator "med matt skärm som är jättebra om man gillar att redigera foton" för 7000 spänn. Come on, jag är student och måste betala den själv för egna pengar? Hur jag ska ha råd med det hade han inget svar på, men det är jättebra att köpa den ändå. Dock så funkade det, funderar på det... Fast med ångest.

Sen åkte vi hem, åt, bytte om till gymkläder, åkte tillbaka till mumien och planerade att hämta min älskling, men då funkade helt plötsligt inte touchen, telefonen reagerade inte... HELVETE. Så besviken inombords, jag hoppades ju att få tillbaka sötnosen. :( Han skulle försöka fixa det, men jag tvivlar på att jag kommer få se det lilla gullet levandes igen. Lär få köpa en ny mobil (mamma & pappa betalar dock, men får ändå lite ångest), pallaaaa... Känns som om någon dött. Helvete, vad allt går åt skogen. Efter ett missnöjt besök hos mumien (menas inte att de är dåliga, bara att jag är sur och saknar min smarta telefon) åkte pappa och jag och gymmade. Hade dock ingen musik p.g.a. mobilen, så även det gick ju åt de sämre hållet. Jag hade varken någon motivation, koncentration eller lust att träna då. 

Nu känner jag mig bättre, efter duschen var jag som pånyttfödd, typ. Glad igen.

Förstår om ni inte orkar med detta inlägget, speciellt eftersom det handlar om något så simpelt som min vardag. Hahaha, ett såhär långt inlägg för att berätta om min dag.... åh, jag orkar inte!

/ Michis

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Slippa skriva i dina uppgifter nästa gång?

Trackback