I've got a list for you

Nu tänkte jag dela med mig av en sån här spännande lista som jag hittade på en annan blogg, det blir ett sånt där inlägg nu som det blir när bloggaren varken har humör, inspiration eller lust till något annat. Ni vet vad jag menar? Menar väl det, who doesn't liksom.. Det händer ju liksom inget speciellt nu.

Vilken är din favoritfärg?

Röd! Och gul kanske, det är väldigt fint på kläder..

Vilken parfym använder du?
Just nu använder jag Kylie Minogues "Showtime", hade den förut men nu agerar den lite mer som reserv. Jag gillar Britney Spears "Fantasy", men funderar på att testa någon av hennes andra. 

 

Vad använder du för underkläder?
Blandat, gärna hipsters, spets och lite färg. ;)


Hur lång är du?

Egentligen är jag inte 100% säker på min längd, men brukar alltid säga 167 cm, ungefär. 


Rakar du dig på kroppen?

Jajamen, haha?


Får vi se en bild på dig osminkad?

Jag går ofta runt osminkad, så visst får ni det. (men bara för jag sa det hittar jag knappt NÅGON duglig)


Hur var ditt första hångel?

*Pass*


När grät du senast?

Det har gått ovanligt lång tid sedan jag grät senast, brukar ha väldigt lätt för att gråta.. Inte för att jag varit på topphumör, men tårarna har väl för tillfället tagit slut. Det var väl någon/några vecka/veckor sedan. Det är lite synd dock, mår bättre när jag gråtit, oftast. 


Vilken är din favoritstad i världen?

Jag har inte varit på tillräckligt många ställen för att kunna säga det, frågan är om jag någonsin kommer att ha varit i tillräckligt många städer.. Men utöver vad jag vet så är Venedig väldigt vackert (det är väl den mest "märkvärdiga" staden jag varit i, så speciell med allt vatten och är allmänt vacker), men det var väldigt längesen jag var där, vet inte om jag kan kalla det för en favoritstad... Får väl säga Göteborg, så gör jag väl alla göteborgare glada i alla fall?


Vad faller du för?

Charmiga killar med humor, omtänksamma som visar att de bryr sig.   .


Har du slagit dig riktigt illa någon gång? brutit ben?

Njae, har aldrig brutit några ben i alla fall. Leder har gått ur led och jag har vrickat fötter/handleder, men inte brutit något som tur är. Var helt sjukt rädd för doktorer som liten..


Bästa stad i sverige och varför?

Säger Göteborg, önskar bara jag hade någon bra anledning... jo juste, jag har sett Paramore live i Göteborg! Och det är väl lite av en "hemstad" också..


Om du endast fick välja en butik där du i fortsättningen skulle handla kläder, vilken skulle du välja då?

Oj då... det skulle nog bli H&M om jag var tvungen att välja, de har allt möjligt och oftast till ett bra pris.


Om du fick sno någon annans garderob, vems garderob skulle du sno och varför?

Äntligen en rolig fråga! Inte säker på vad jag ska svara dock... men Kenza är en i alla fall! Klädstorlekarna behöver dock förstoras aningen...eller flera kilon dras av, gärna för mig.. Angelica Blick har även en riktigt schysst stil. Och Hayley Williams har så balla kläder. Eller typ Olivia Palermo.


Kallar du dig feminist? varför/varför inte?
 
Jag tror på jämnställdhet, rättvisa och så, ja, men det behöver inte gå till överdrift. Visst att kvinnor och män borde ha lite jämnare löner, men jag bryr mig inte direkt om småsaker, som att man säger att män generellt sätt är starkare är kvinnor (för det är ju sant). Det känns även som att ordet feminist ger en lite negativa vibbar, om man kan säga så.. ÄHH jag vet inte, man ska bara vara sig själv, vare sig du vill stå framför en spis eller sitta som chef på ett kontor, vare sig du är kvinna eller man. 


Var har du din politiska hemvist i övrigt?

Jag är inte så insatt, tyvärr.


Är du religiös?

Njae, inte direkt. Jag tror på vissa grejer, men jag skulle inte kalla mig själv religiös.


Hur vill du bilda familj (tänker kärnfamilj, kollektiv, särbo osv)?

Jag vill flytta ihop med han jag älskar, gifta mig och som småningom skaffa 1-2 barn. Önskar mig inget hellre än äkta kärlek.


Hur skulle du beskriva din stil?

Jag har ingen speciell stil, jag har olika sorters kläder och klär mig i det jag trivs i. Jag är väl egen antar jag. Eller? 12 poäng går till den som kan säga mig vilken stil jag har!


Hur löser du en riktigt, riktigt dålig hårdag?
Det beror på hur den dåliga hårdagen ser ut. Antingen så duschar jag, men hinner jag inte försöker jag fixa till det med något värmeverktyg, torrschampoo, sätter upp det eller sätter jag på mig min stickade basker. 


Exemplifiera din humor!

Min humor beror på vilket humör jag är på och mitt sällskap. Är jag glad och med någon jag trivs väldigt bra ihop med kan jag bli flummig, oseriös, skratta åt lite vad som helst, saker som inte ens är roliga. Lite småelaka skämt (med glimten i ögot, såklart) eller smått retande kan vara hur kul som helst, men beror såklart fortfarande på humör. Om vi snackar youtube drar jag mig till att kolla på klipp med William Spetz, Jenna Marbles och även DailyGrace. Bland humorserier passar Family Guy, Two and ½ men och How I met your mother mig bäst.


Vill du ha barn?

Ja, i framtiden. När jag var liten ville jag inte den, men nu har jag helt plötsligt blivit så väldigt barnkär.... haha.


Vilka städer har du bott i?

Städer och städer... Jag har bott i Mölndal, Anneberg och Lindome. I närheten av Göteborg, typ.


Tycker du själv att du ser bra ut?

Det är olika för varje dag som går. Ena dagen fixar man sig kanske lite extra och känner sig ganska nöjd med sig själv, medan andra dagen kanske man känner för att skrika åt sitt utseende att dra åt helvete. Olika varje dag!


Hur ser du tillbaka på dig själv som 15-åring?

Jag var inte nöjd med mig själv, speciellt inte min vikt. Jag var helt beroende över att ha koll på min vikt, vägde mig varje dag, gick ner nästan 10 kg under ett halvår genom att inte äta lunchen i skolan och ibland t.o.m. skippa frukosten. Då kände man sig jävligt stolt och duktig, när man inte åt. När jag tänker tillbaka nu inser jag att jag hade seriösa problem, vilket jag inte insåg då. Det kändes som ett skämt när sjuksköterskan ville träffa mig p.g.a. min viktnedgång, jag tog det som en komplimang eftersom jag kände mig bara för stor hela tiden. Man växer väl inte ifrån en ätstörning helt antar jag, tankar kommer fortfarande tillbaka men det är inte alls på samma sätt nu. Det är det jag tänker på när jag tänker på mig som 15-åring.


Det sista du sa högt?

Jag sjöng med i någon låt för en stund sen, om det räknas. Kommer inte ihåg vilken, kan ha varit "We are young" - Fun.


Vad önskar du att du var bättre på?

Jag önskar jag var bättre på att prata i större grupper i formella sammanhang, eller bättre på att prata över huvudtaget med personer jag är intresserad av. Jag önskar jag var bättre på att ta tag i saker; plugga i tid, få något roligt gjort på lovet - ah... jag arbetar bäst under stress/tidspress, trots att jag blir väldigt påverkad av stress. Haha idiot... Sen är jag dålig på att prata i telefon, pratar typ aldrig i telefon. :(


Det var det, slut på det roliga.... tog mig hur lång tid som helst att göra detta. Buhu.
Imorgon blir det att åka till farmor, jag uppdaterar om jag hinner/kan/vill/orkar. Pusselipuss!

/ MichisKommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Slippa skriva i dina uppgifter nästa gång?

Trackback