Dagen, planer, tvång och tankar

Tjoooooo allihopa! Kom precis hem ifrån några vänner till familjen, åt lite grillat och någon god jordgubbspaj till efterrätt, mys var det. Just nu håller jag på och planerar en liten flyttningspresent till Jossan, hon ska ju troligen flytta till Växjö eftersom hon ska plugga där (japp, jag vågar skriva detta här eftersom hon aldrig kollar mig blogg, hahaha... she better do when hon flyttar ifrån mig dock). Kommer att sakna henne som tusan, att veta att hon kommer att befinna sig typ två timmar bort kommer göra saknaden ännu värre. Ska tvinga henne att prata med mig mer på alla tekniska sätt bara för det, hihi. <3


Vinka tillbaks nu, vafan. Vinka nu!! Lyssnar du, eller? Har du vinkat än? Om du inte vinkat än, så vinka förfan!!!! (och om du redan vinkat, vinka igen) Just do it. Vinka..... jag vill inte behöva tjata. Vinka nu, vinka vinka vinka!

Du vet att jag kan se dig? Juste, så vinka nu för i helvete! Sista uppmaningen, tvinga mig inte att säga det igen...... så vinka nu. Är det något fel på dina öron? Dina händer..? Vinka då, vafalls! För tusan....... vinka nuuuu.

Nej, men skit it' då. Vinka inte till mig då. Har du inte vinkat än, så får du inte vinka heller. So don't do it then.

Erkänn du vinkade nu..? ;)


Haha, ni kan vara lugna... Lite för mycket fritid bara, that's all! ↑

Hursomhelst, nu ska jag fortsätta med min plan tihi... och med att småoroa mig över nästa skolårs PA, projektarbete, som jag ännu inte har en idé för. Får gå ihop med någon, för om jag känner mig själv rätt så  kommer jag annars bara sitta och försöka komma på vad jag ska göra för arbete tills jullovet. Yey.

Nej, men det går ju faktiskt inte att tvinga från fantasi, idéer o.s.v., och när lärarna kräver att man ska göra det kommer det bara ta stopp för mig. SÅÅ bäst att man kommer på något snart. För övrigt så saknar jag nästan skolan. Lite tråkigt att det är sista året på Aranäs, det är faktiskt en skola jag tyckt om. Klassen är ju så himla go.

Men puss på er så länge, nu tänker jag inte dela med mig mer av min lilla ångest. :-) kramis

/ Michis


Kommentarer
emma

vilken skola ska hon gå på ? :)

Svar: Om jag inte minns helt fel tror jag att hon ska börja på Skanskagymnasiet, någon teknisk linje :)
Michaela Hagberg2012-07-31 @ 13:16:06
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Slippa skriva i dina uppgifter nästa gång?

Trackback