How did we get here?Måste bara säga att bilden är klockren. So true, so true.

Ja, detta ämnet är väl fortfarande rätt aktuellt/relevant med tanke på alla rubriker om att "Blondinbella tjockmobbas efter bikinibilderna". Dagens samhälle och dess skönhetsideal, vart fan är världen på väg? Såg något reprisavsnitt av det där värdelösa programmet "Mammor & minimodeller" eller vad det nu kallas förut eftersom att tv:n stod på. Jag förstår mig verkligen inte på programmet, ren skit är det ju? De skulle sminka sina barn och snackade om hur man gjorde en naturlig bas och en ljus, bra make-up som skulle passa bra på barn. Vad är grejen med en naturlig make-up på barn, de har ju inga finnar eller liknande att täcka, de har ju redan perfekt hy?! En åtta-åring behöver inget jävla smink (säg inte "ingen behöver smink" för det vet jag redan, men detta med att lära barn att man ska använda smink är bara idioti), de kan lika gärna vara utan en "naturlig bas" för deras hy är ju som renast/bäst i deras ålder.

Inte undra på att världen ser ut som den gör, inte undrar på att folk viktmobbas eller blir retade för sitt utseende över huvudtaget. Börjar man hjärntvätta barnen med all utseendefixering redan som små lär väl det problemet bli värre och värre, vad förväntar man sig? Åter till de sjuka kommentarerna om Blondinbellas bilder; det är snarare kommentararnas avsändare som har problem och inte Blondinbella själv som många av dem påstår. Att Blondinbella skulle vara fet är ju rent skitsnack och man blir nästan lite mörkrädd. Tankar som "Om de tycker hon är fet, vad tycker alla då om mig?" börjar ju snurra runt, antagligen inte bara jag som känner ungefär så (annars hade det nog inte blivit så mycket debatt om ämnet). Fy.

Fanns mammor som skrev i kommentarsfältet att dom är oroliga för deras döttrar som har henne som förebild", den mamman borde för övrigt vara glad över att dottern inte följer Kissies livstil eller liknande... sjukt att det finns mammor som tydligen hellre skulle sett sina döttrar med ätstörningar, tankar om att deras utseende inte räcker till och att deras enda intresse skulle vara att festa än att de kanske är lite mulliga, men ändå hälsosamma och nöjda med sig själva. Shit, denna värld. Sjukt.

Har nog inte så mycket mer att kommentera om det här, kände bara att jag behövde få ut detta. Måste bara berömma Blondinbella för hennes mod och självförtroende, hennes inspiration och för att hon är en av få större bloggare som föregår som gått exempel. Nej, nu tänker jag inte skriva mer... blir typ upprörd, haha.. 

Du hittar Blondinbellas inlägg med bilderna >här<, om ni inte redan sett!

Lite mer pluggiplugg nu, sen ska jag sova! Godnatt / Michis

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Slippa skriva i dina uppgifter nästa gång?

Trackback