Tankfull

Ja, nu trodde väl ni att ni skulle få något långt filosof-inlägg med massa tankar och skit, men nej, icke sa nicke. Istället langar jag min kära bild och min kära text som jag gjorde till det där foto/text-skolarbetet jag arbetat med ett tag nu. Tänkte att det kunde vara kul och se, kanske... :) Texten blev dock väldigt kort, men det kanske är bra för ni skulle aldrig orka läsa den annars. Och så är det ju faktiskt inte storleken som räknas, haha! ;)

Uppgiften var att inspireras av en fotograf i både foto och text, själv tog jag inspiration från fotografen Loretta Lux.
Det är lite samma känsla över denna bilden som över hennes bilder i allmänhet, det är i alla fall det jag försökt åstadkomma efter att ha spenderat en del tid med photoshop. Nu ska jag inte dra ut på det mer, här är resultatet:


Här är orginalbilden jag tog (fixade ny bakgrund genom att måla med lite blå akryl-färger på ett papper och sedan fota det, sen blev det självklart en massa fix med photoshop.) Klicka på bilden för att se en större variant! Som ni ser är resultatet knappt lik min lilla modell Ida, har ändrat på i princip allt. (lägg märke till de nya knapparna jag lade till på klänningen, haha! *cool* Inte ens den är sig lik..)


Så, nu var det slut på det roliga! Nu har ni fått se detta resultatet och nu ska jag sova.
Ciao yaoo! / Michis

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Slippa skriva i dina uppgifter nästa gång?

Trackback