February, february

LIGHTS – February Air - Acoustic Version ← skön låt på tal om rubriken.

Februari redan. 1/12 av året har redan gått. Tiden går så snabbt nuförtiden, även när man inte har kul. Har svårt att ta vara på tiden och leva i nuet, för mycket tankar, stress, för lite ork och ännu fler för många tankar. Tänk nu om jorden skulle gå under i år, tänk vad man skulle ha missat? Kanske dags att ta tag i saker och ting, sätta upp mål eller någonting. Jag vet inte ens vad jag vill bli längre. För ett, kanske t.o.m. två år sedan,  var jag så himla säker på att jag skulle bli journalist, skriva om nöje/kändisar i någon ungdomstidning. Vet inte om det är alla mediekurser som ändrat min syn på saker och ting, men konstigt nog lockar det mig inte längre. Inte det att jag inte är intresserad av att skriva, det är just det att skriva så i en tidning som numera känns meningslöst (är inte intresserad av att skriva om andra nyheter, politik, sport osv heller, ännu mindre det faktiskt). 

Jag vill bli något yrke som författare (vilket jag har velat sen jag var liten), någon slags konstnär, kanske krönikör, något där man skapar något eget. Det jobbiga är att det är de jobben man inte kan garantera jobb på, man måste vara grym på det man gör och troligtvis ha en jävla massa tur. Hade nog inte gillat att jobba utan en fast lön, hade väl blivit för orolig att helt plötsligt stå utan pengar, någon plats att bo osv. Oroa mig, det är jag expert på. Överanalysera onödiga grejer, som bara gör att jag själv mår dåligt av det i slutändan.

Hur som helst, egentligen skulle jag inte skriva om detta haha! Borde vara bättre på att komma till saken... ;) Tänkte egentligen göra ett inlägg om att det snart är Alla hjärtans dag. (hur bra är jag inte på att komma från ämnet då, liksom?) Men kanske ska ta det imorgon eller något, annars blir detta ett j*vligt långt inlägg. Hahahaha, fan vad jag förstörde där då... gör ett tidsinställt inlägg om det nu som publiceras imorgon. ;)

(två randombilder jag hittade på datorn, yeeey)

Missa inte, ha-ha... Natti! / Michis

 


Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Slippa skriva i dina uppgifter nästa gång?

Trackback