Det här med alla hjärtans dag...

Ursäkta för utdröjningen igår.... haha, pratade bort allt totalt ju! :( Hur som helst, nu ska det inte hända igen..

Dit jag ville komma igår var att det snart är Alla hjärtans dag, väldigt snart. Det är nu man börjar se artiklar, "debatter", krönikor osv och då blev jag självklart sugen på att skriva min uppfattning eller vad man nu ska kalla det. Dessa "Alla hjärtans dag vs All smärtans dag"-debatter mellan någon truly in love som fullkomligt älskar dagen och någon halvbitter singel som tycker denna "högtiden" är till endast för att folk ska konsumera mer choklad & blommor och tycker att dagen är fullständigt onödig... Jag kan ju säga att jag förstår de båda parterna, även om jag inte fullt ut kan sätta mig in i hur "fantastiskt underbar dagen är" om man då är i ett förhållande. För jag själv är ju singel, har aldrig tillbringat någon romantisk alla hjärtans dag, även om jag verkligen skulle vilja. 

För ärligt talat nu, singlar... vem av er skulle inte vilja spendera den dagen tillsammans med någon man verkligen gillar? Även om det bara är "ett sätt för butikerna att tjäna pengar", det är ju bara en ursäkt right..? ;)

För visst blir man ju på så äckligt dåligt humör när man ser allas gulligull-pussbilder, överdrivet söta texter och blogginlägg där bloggare (i ett förhållande då) skryter om sin underbaaara dag och hur många blommor de fått över hela internet. Usch.. :( De två senaste åren har jag överlevt utan stora depressioner, förrförra året lekte jag med Jossan, fotade & övernattning och förra året satt jag hemma och kollade "Eden lake" med Helena och drack varm choklad (skräckfilm på alla hjärtans dag med sis... jodå!).

I år har jag ingen plan ännu. Någon som har lust att rädda mig? (du behöver inte ens köpa choklad, äter ju inte godis i år haha!) Har ingen lust att sitta ensam hemma i alla fall. Kanske sova bort dagen? Fast då blir lovet kortare... Dammit. Kul att man bara har en massa förhållande-folk till vänner! Fast jag förstår dem, hade hellre suttit i deras båt. (HAHA fan va kul! Relation-ship, tänkte inte ens på det...) :')

Som avslutande slutsats:
Ähh, fuck being single.
E61Gyg on Make A Gif, Animated Gifs


Det är trots allt nästan två veckor kvar, hoppas det löser sig. Cya :)

/ Michis

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Slippa skriva i dina uppgifter nästa gång?

Trackback