Success is what we aim forTumme ner för den nedrans svenska-rapporten som aldrig kommer bli klar. Fuckfuckfuck it, är det något arbete jag verkligen inte har lust med så är det denna rapporten där man ska förklara skillnad mellan renässans och upplysning på ett formellt, vetenskapligt sätt. Varför detta nu då? Jo, kommer aldrig komma igång eftersom att jag inte fattar vad jag ska skriva. Åt helvete med detta ångest-arbetet.... Läraren vi har nu i svenska har fått mig att ogilla ämnet, det som alltid varit en av mina starkare ämnen. FUCK Svenska B (aka litteraturhistoria)! 

Liten tumme upp för att jag är så gott som klar med rörlig bild-intervjun (den där jag filmade Mats och intervjuade han om hans stora intresse, löpning? Har jag nämnt det förut? Troligtvis!). Lite, lite sista småfix med den på fredag och wiiiiiiie; klar! Känns skönt att kunna känna så om något i alla fall.

Måste även påpeka att jag är då väldigt snygg på bilderna.... bytt kläder, tagit bort smink och förstört dagens frisyr lite (för nej, dagens look såg faktiskt inte ut såhär. Det enda som är sig likt är nagellaket och örhängena. Endast det.)

Hell yeah, skrivit av mig nu lite känns det som. Mår illa typ, halvt snurrig. Värt med skola imorgon? Får väl se om jag orkar imorgon, men om jag mår som jag gör just nu imorgon bitti tror jag nog att jag stannar hemma och försöker skriva massa på svenskan (låt oss rätta "massa" till "förhoppningsvis lite", vi ska ju inte ha för höga förväntningar. Då kommer det gå åt h-e-l-v-e-t-e... eller vänta lite, det har väl redan börjat gå åt helvete..?). Har lång skoldag imorgon, men räknade ut att det är inget sjukt-viktigt-man-bara-inte-får-missa-för-att-inte-vara-körd... Så kanske bra att vila upp sig och försöka skriva svenska så det sprutar ur öronen?

Hurra för mina alltid lika grymma planer.... typ. Som att jag tänker sova nu. En rätt funktionell plan.

/ Michis

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Slippa skriva i dina uppgifter nästa gång?

Trackback