Långt hår - nostalgi

Det var längesen jag hade långt hår nu. Trivs egentligen bäst i den längden jag har nu ungefär, men blir ändå sugen på att få sådär långt fint hår igen. Jag har dock slutat tro att det ens är möjligt för mig att få långt hår igen. Så fort det börjar se det minsta långt ut blir det slitet och måste klippas. WELL FUCK IT? 

Jag har inte ens så långt hår på bilderna, men för mig är det långt. Har inte haft riktigt långt hår sen jag gick i 2:an, d.v.s på lågstadiet hahaha... hade cp-långt hår då, typ till naveln eller något vafalls (ja, det är cp-långt). Sen fick jag för mig att klippa det cp-kort i 3:an. :( Antagligen mitt första initiativ till att ta tag i mitt eget utseende, (brydde mig inte särskilt mycket om kläder, utseende osv) men ångrar i efterhand att jag inte hade en mamma som sa "NEJ UNGE, DU KOMMER ÅNGRA DIG SO BAD så nepp, då får inte klippa ditt hår kortare än till vart din haka slutar. Sorry sorry, that's da rulez.". Visst, jag hade väl blivit skitsur, men hade antagligen varit värt det. Skitunge. :( (och dumma lilla mamma som lät sin dotter få sina dumma idéer genomförda).

                         (fjortisvarning på den sista hahaha... bjuder på det.)

Faaast.... om jag inte klippt det då kanske jag hade varit sådär extrem och knappt vilja röra mitt hår med en sax idag? Jobbigt & tråkigt hade det antagligen varit. Kanske var bra att jag klippte håret (och såg ut som en liten tönt). Jag har ju klippt det kortare hela tiden, sen växt lite, sen annan variant av kortare osv. Haha. Så det gjorde kanske inget... Jag gillar ju utseende-förändringar, det ger kickar haha :)

                                                                                                               / Michis


Kommentarer
Lisa

Haha va söt du är på sista bilden :'3 seriöst alltså

Svar: LITEN TJEJ HAHA
Michaela Hagberg2012-12-11 @ 06:38:48
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Slippa skriva i dina uppgifter nästa gång?

Trackback