Snart börjar rutinerna igen..

Skolan börjar imorgon, den 20 augusti.

Vafan är det jag står och säger?! (jag vet att jag skriver det och att jag egentligen sitter ner, but you see my point!) Hur är det möjligt att tiden går så mycket fortare för varje år? Helt seriöst, den som kan ge mig the perfect answer på det.... får en länk, haha!

Nej, men seriöst, den 20 augusti. Det är datumet man fruktat lite över under sommaren. Fruktat kanske är ett starkt ord... men man har ju hoppats lite på att tiden bara helt plötsligt stannar så att det inte gör något om man sovit bort en dag, ligger halvdöd och chillar eller liknande. Man känner riktigt hur tiden tickar iväg, jag undrar om jag någonsin i mitt liv kommer bli riktigt avslappnad igen. Man har under sommarlovet nästan känt stress över att stressen snart börjar igen, då är det väl illa antar jag? Dessutom är dagen väldigt snart här, lite för snart. 

Jag fattar bara inte grejen med denna stressen, för när jag väl börjat skolan, låt oss säga klockan 11:00 imorgon, kommer det inte kännas jobbigt att ha börjat skolan igen. Jag saknar att ha något att göra, så på sätt och vis blir det ju kul att börja skolan igen... jag fattar därför inte varför man har lite ångest över det? Det känns ju alltid som att världens undergång ska komma när skolan börjar i förhand, men sen när man börjar är det helt okej..? Jag börjar t.o.m tro att jag inte vill börja skolan så snart eftersom jag inte vill sluta så snart. Jag har bara ett år kvar på skolan, what the hell liksom..?

Jag fattar det inte, men det är väl antagligen meningen. Imorgon är det i vilket fall som helst dags att välkomna skolan, höstterminen, namnet "SP3A" (att börja 3:e ring... shit, det är helt sjukt. Sista året?!)Nu bär det av till Göteborg, RIX FM-festivalen. SEE YA!
                                                                              / Michis

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Slippa skriva i dina uppgifter nästa gång?

Trackback