Sanningens ord...

Förlåt folk. Förlåt att jag har blivit så ruskigt dålig på att hålla uppdateringen vid liv och ännu värre - hålla den intressant! Det är speciellt svårt eftersom bloggen inte kan delas in i någon speciell genre, den har liksom inget ämne, ingen röd tråd. Det har bara blivit att jag skrivit av mig när jag känt för det, slängt in ett inlägg då och då för att jag skäms över hur dålig uppdateringen är. Mår nästan dåligt ibland över det, fast det var egentligen värre förr..


Jag har ändå bloggat i ganska många år (sedan jag gick i 8:an tror jag, runt 2007-2008 någon gång), så det känns tråkigt att sluta helt. Det är sådan jag är, jag kan inte bara sluta med något som pågått länge, det funkar inte. Jag slår dessutom vad om att jag hade saknat bloggandet så fort jag slutat med det, så det är liksom ingen idé att ens sluta. Denna bloggen har dock aldrig varit riktigt bra, känner i alla fall jag. Designerna har varit bättre eftersom jag lärt mig med tiden, men innehållet har nog inte varit särskilt intressant för folk utanför min bekantskapskrets, om man uttrycker det så. Vänner som vet hur jag är fattar kanske, men för er andra kan det ju inte vara särskilt intressant... det skulle nog inte jag tyckt som främling i alla fall! Visst uttrycks åsikter ibland, men varför skulle en främmande individ bry sig om vad jag tycker om t.ex. filmer, musik, skolan, känslor osv? 

Helt fel attityd har jag dessutom nu, jag vet, men vet ni? JAG BEHÖVER ETT ÄMNE. 
En idé jag haft är att starta en tecknar/kreativ/skapande/målningsblogg och sedan ha denna bloggen vid sidan av som en mer personlig blogg, som en dagbok för omvärlden. Som ni kanske vet gillar jag att hålla på med teckning och skapa "konst" överhuvudtaget, så det vore kanske det bästa ämnet. But still, det finns ju även nackdelar med det...

- Det blir svårare att uppdatera ofta!
Jag spottar ju inte ut teckningar dagligen och ibland tappar jag inspiration och kreativiteten helt, som alla människor ibland. Nu har jag även skola och vet inte hur jag ska hinna med allt.

→ Så det är frågan, skulle det vara så pass intressant att läsare skulle kolla bloggen utan daglig uppdatering? 
Du som läsare, vad tycker du är intressant? Gillar du idéen eller är den förspådd att åka direkt till soptunnan? Är det värt att försöka en gång till, ge bloggandet en tredje riktig chans? Är teckning/skapande/osv ett intressant ämne? Ge gärna tips och allt nödvändigt ni har och komma med! Tack på förhand.

    Jag orkar liksom inte satsa på en blogg som fylls upp med sådana här GIF's dagligen... ↑

Slår vad om att inte ens hälften läste allt ens, haha.. Svara nu, sötnötter! Och ha det bra!
                                                                                                                                     / Michis


 


Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Slippa skriva i dina uppgifter nästa gång?

Trackback