Jag lärde mig vad lurad betyder och hur ont det gör.

Vad jag sysslat med idag:

Matte C: Vi gjorde en diagnos på grejer vi redan skulle kunna inför kursen och jag måste säga att det inte känns alls bra... Vi fick ingen miniräknare och inget formelblad och utan det är jag värdelös, körd, död, kaputt. Fuck. Jag borde byta till Fotografisk bild B eller något som jag faktiskt har en chans att få bra betyg i.

Svenska B: Just nu jobbar vi med olika genrer och ironiskt nog är jag med i gruppen som ska ta reda på vad för "regler" som gäller i blogginlägg/bloggenren. Som ni kanske märkt har jag kommit in i en anti-bloggintresserad-period, så det var ju ett jävligt bra ämne. Inte nog med det så går det fett segt, vi ska skriva om Rödluvan i bloggformat och vi ska vara klara nästa vecka... Fuck #2 :(

Historia A: Vi gjorde något jävla quiz/frågor och min grupp var asbra, trots att vi bara fick 10,5 av 21 typ. Har inte gjort särskilt mycket där, det var ju bara första lektionen idag...
 
Sovit i soffan: Andra dagen i rad denna veckan... nej men ojdå, det är visst bara tisdag! ;) Blir så jävla trött på eftermiddagarna när skolan börjar, så nu borde jag sova. Verkligen, jag borde det. Borde ha gjort det för en timme sen.

Lyssnat på halvdeppig musik: Finns det något mer att kommentera? Nej, tänkte väl det. Här kan ni lyssna på listan jag lyssnar på när jag är på detta humörer: → fuck, you suck at love. HAHA pepp!


Rubrik-inspo: Markus Krunegård – Everybody Hurts

Men ja, det var allt från mig. Ha en bra morgondag. "Glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya", haha..

                                                                                                                                             / Michis

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Slippa skriva i dina uppgifter nästa gång?

Trackback