Hej folk, hejdå folk


Det är väl egentligen dags att sova nu, är trött och vill sova... men ändå inte. För går jag och lägger mig så är det en natt/dag närmre tills man börjar skolan igen. Det är väl roligt på sätt och vis, men att gå upp vid 6:00 varje dag, vara skittrött varje eftermiddag p.g.a. sömnbrist och ha idrott med någon ny skitsträng idrottslärare ligger inte direkt topp fem på listan över mest lockande saker just nu (tro det eller ej!).

Jag ska ju bli författare/journalist/konstnär/dagisfröken/kreativshit/whatevz! Inte fan borde jag behöva ha smått ångest över dessa idrottslektioner jag kommer ha en gång i veckan, innehållande bollar i huvudet, ren underlägsenhet och allmän dålig känsla. Kommer säkert få en skittid någon gång på morgonen också, duscha i skolan har aldrig varit något hit direkt. Det är inte p.g.a. lathet eller att jag inte orkar röra på mig som jag inte gillar idrottslektioner, det har jag egentligen inga problem med. Jag känner mig bara extremt obekväm med att träna ihop med folk, speciellt med folk jag inte känner (skolan blandar klasser och sätter ihop egna grupper, dåligt). Antar att man är rädd för att folk dömer en eller något, om inte annat så jämnför man väl sig själv. Nej, idrott är faktiskt ett ämne jag hade kunnat klara mig galant utan, helt ärligt! Grejen är det att den timmar i veckan inte "stärker min hälsa/gör att jag rör på mig mer", man är inte särskilt aktiv på lektionerna om man hatar det, man blir bara sämre i de andra ämnena eftersom man tänker för mycket på det hemska ämnet. Så är det i alla fall för mig. Är rädd för att få en hemsk, äckligt hurtig och supersträng idrottslärare nu i 3:an, ska inte ha min gamla goda längre, så.... fuck, det suger. Haha av alla saker jag kan oroa mig över så är det detta. Fattar ni hur mycket bättre jag hade mått utan det ämnet, eller?

Hursomhelst, no more thoughts about school! Inte än i varje fall. Måste ta vara på det sista av sommarlovet, mitt sista sommarlov. Shit asså.. bara att köra hårt, få bra betyg så jag har något i livet att vara lite stolt över.

Ciao yao! Vi hörssss
              / Michis

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Slippa skriva i dina uppgifter nästa gång?

Trackback