Du är på repeat-peat i mitt huvud.


Jossan åkte precis hem för en stund sen, det slutade med att hon sov över eftersom... det blev sent. Hon ska dock åka tillbaka till Växjö idag, därför åkte hon så tidigt härifrån. Nu är jag därför trött som ett-jag-vet-inte-vad. Jag får väl gå och lägga mig en stund, så att jag orkar med kvällen utan att vara cp-trött. Ska ju till Göteborg och träffa Viking yao! :) Idag är en bra dag.

Hade chillaste skoldagen igår, en naturkunskapslektion och sen hem igen! När jag kom hem väntade dock filosofiläxan och städningen av huset.... men det var fett värt ändå. Sen bar det av till Kungsbacka (vi fick dock en punka, så vi fick byta däck.. but still), hämtade Jossan, handlade och hem igen för att äta tacos. Jävligt go dag. Var helt sjukt trött på kvällen, men jag antar att det är den plötsliga förändringen av tidig uppgång på morgonen, gå i skolan dagligen och ja, hela omställningen. Man överlever ju det dock.

Och om jag glömt något "P" någonstans är det för att den knaPPen är skittrög nu, vettefan varför... MEN NU VET NI I ALLA FALL! Så det så, hörs, puss & kram osv..

                                                                                             / Michis 
Rubrik-cred: Little Marbles – Du är på repeat

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Slippa skriva i dina uppgifter nästa gång?

Trackback