Keep you on my arm girl, you'd never be alone


På tal om något helt annat än vad de senaste inläggen handlar om { måste ju peppa upp er lite med annat också, ni ska ju inte behöva stå ut med mina problem - inte endast i alla fall ;) }, måste ta upp en grej... Important stuff!

Så... What the hell är grejen med J-Biebz
(Justin Bieber* för som är lite efterblivna) nya låt? Varför kör han på en Justin Timberlake (alternativt *NSYNC)-cover? Det känns väldigt mycket "Hej igen, meningslösa 90-talspop!" över hela låten, det kan jag väl ändå inte vara ensam om att tycka? Allt jag tänker på när jag hör "Boyfriend (J-Biebz)" är "har Justin Timberlake börjat med kommersiell 90-talspop igen?" (då det var vanligt att stora låtskrivare skrev en mängd opersonliga texter som spelades in till låtar av artister som dåtida Britney Spears & typ Backstreet Boys, låtarna skrevs bara för att tjäna pengar och inte för att artisten ville framföra sina egna känslor eller åsikter).

Ja herregud, den känslan får jag i alla fall. Inte mig emot dock, är inget fan av Bieber ändå, så han får göra vad tusan han vill med sin karriär. :) Och Beliebers, börja inte hata mig nu, det är bara fakta och egen uppfattning. För ni måste erkänna, det är likt? Jämnför t.ex. Justin Timberlake – Like I Love YouJustin Timberlake – (Oh No) What You Got och Justin Bieber – Boyfriend. Lyssna i början och även i mitten, helt sjukt haha!  

Borde dock varna er, lyssna & jämnför inte låtarna om ni 1) inte tror mig och är smått pissed off över min åsikt, 2) inte är redo att bli förvånade/chockade eller 3) är Beliebers och blir våldsamma om ni har fel. För detta lär antagligen hända. Du kommer att bli besviken. Just sayin'.Till och med omslaget typ? Hahah åh, för Guds skull... :) Helt solklart ju. Klart slut. *bzzsch*

/ Michis
Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Slippa skriva i dina uppgifter nästa gång?

Trackback