Idol: Semifinalens resultat

Amanda Fondell till Idol-finalen nästa vecka! ♥ 

Nu får vi verkligen hoppas att hon vinner, svenska folket röstade ju lite galet och det slutade med att Robin Stjernberg nu ska vara med i final. Ni måste väl ändå hålla med om att Moa Lignell är mer värd den finalplatsen? Hade verkligen hoppats på en tjejfinal i år. :( Robin känns väldigt.... "kommersiell"? Han sjunger bra, men inte på något speciellt utstickande sätt och har ingen direkt peronlighet man kommer att komma ihåg om ett år. Jag spår att han kommer bli nästa Marie Picasso; ger ett snällt intryck och sjunger bra, men ingen egen stil överhuvudtaget och i jämförelse med t.ex. Amanda har de ingen vidare utstrålning (mer än den den vanliga "gulliga utstrålningen"). Förstår ni vad jag menar med "kommersiell"? (ta inte illa upp, Robin-fans! ;) Jag får bara en stark känsla av att han kommer bli ett bra exempel på den kommersiella radions drömartist; det sticker inte direkt ut = det stör inte radiolyssnaren = lyssnaren byter inte kanal och är därför kvar när det blir reklam. Behöver jag ens nämna att radiomänniskorna tjänar på detta?) Robin skulle passa in i vilket pojkband som helst, typ. (är ju dessutom f.d. medlem i pojkbandet What's up! tillsammans med bl.a. Eric Saade, plockar nog lite röster! Haha...)

Hursomhelst, håller på Amanda fullt ut. Kan inte få nog av hennes framträdanden, hennes röst... Hon är en grym cover-artist (hon har inte gjort ett enda dåligt framträdande i delfinalerna, amazing), så charmigt blyg och så söööt, haha! :) Hon kommer att bli något stort. 

Förmodligen kommer Robin att vinna dock. Han är mer den typiske vinnaren, och som sagt, mer kommersiell och passar-alla-i-smaken än Amanda. Hon är lite mer unik. Lite synd att svenskar röstar såhär.Vad tycker ni, gick rätt par till final?

/ Michis

Kommentarer
pessys - en blogg om allllt!

sv: tack så mycket söta du! :DBlogg: http://pessys.blogg.se/
2011-12-03 @ 19:10:26
ANNAASTRID.webblogg.se

håller med dig fullt ut! :)Blogg: http://annaastrid.webblogg.se/
2011-12-03 @ 19:37:00
Elise

Fiiin blogg :)Blogg: http://eleii.blogg.se/
2011-12-03 @ 22:10:31
Lirre

Amanda <//32011-12-03 @ 22:39:07
Louise

stör mig som fan på amanda, vet inte varför... tycker hon är lika copy som vem som helst annan. Hon känns verkligen inte äkta, men jag hoppas att hon går vidare och vinner om det gör henne glad ändå. Dock så hoppas jag att Robin blir en större artist än hon!Blogg: http://sockerlollo.blogg.se/
2011-12-03 @ 23:47:02
Anonym

BLOGGAAAAA2011-12-05 @ 19:36:31
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Slippa skriva i dina uppgifter nästa gång?

Trackback