Härligaste känslan.

Lyckan som uppstår när man blir klar med ett stort, fett jobbigt skolarbete som man bara haft lust att kasta i väggen. Att dessutom bli klar i tid,jävla underbart helt. Jag trodde faktiskt inte att jag skulle hinna (för ovanligheternas skull), inlämningen skulle in innan 23:59 och jag började med den idag ca klockan 15:00 (okej, hade gjort en fråga igår kväll, men den tog inte så lång tid). Klockan 23:57 var den inlämnad. JAG HANN! 

Lite kul att man nu kommer på sig själv att försöka spara blogginlägget med Ctrl+S, för att det inte ska försvinna om datorn vill bråka.... arbetsskada, haha. Inte alls jobbigt.

Nu får vi bara hoppas på att min förkylning + halsont som fick för sig att komma nu i helgen inte håller i sig. Jag har verkligen inte tid att vara sjuk, VERKLIGEN inte. Denna vecka kan nog vara den viktigaste skolveckan under hela året, så mycket plugg som inte får missas. Hade historieinlämning tills inatt, har matteprov på tisdag, PA-dagar onsdag till fredag och på fredag MÅSTE allt vara klart. Och på det har jag även en religioninlämning som jag måste satsa på.

Ser fram emot denna vecka. Tycker att ni ska göra detsamma. Ny vecka, nya möjligheter. Du lever bara en gång. Glöm dagens bekymmer, imorgon kommer nya.

                                                                                        / Michis

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Slippa skriva i dina uppgifter nästa gång?

Trackback