Hur sjutton klädde man sig på 90-talet?!

Skolan fyller 40 år och firar denna vecka genom att be eleverna klä sig i 90-talsstil (Tisdag), 80-talsstil (Onsdag) och 70-talsstil (Torsdag). Nu är det ju dock så att jag inte har en jävla aning hur man klädde sig då, speciellt inte under 90-talet. Kommer inte ens upp något vettigt när man googlar, då är det illa.

Vad jag kommit fram till med hjälp av google / min uppfattning: Mycket jeanstyg, även en del manchester. Gärna matcha jeanstyp med jeanstyg (usch, hate it hahaha). Vida jeans istället för stuprör, för det mesta ljusa jeanstyg. Platt hår, gärna "wet look". Magtröjor, alternativt instoppad tröja. Glitter hade man tydligen under de senare delan av 90-talet. Har även hört om rutiga skjortor. Vad man har för skor har jag dock inte en blekaste aning om....


WAIT.... WHAT? Nej. nej, nej. Tycker det är så himlans fult när man matchar jeanstyg med jeanstyg i samma färg. Usch, det här blev lite too much för mig... *puke* Kör nog på den rutiga skjortan istället:Och "wet looken" fixar ju sig galant, eftersom mitt hår har bestämt sig för att vara glansigt vid hårbotten trots att jag tvättade det igår. Yeah, nu kan man ju låtsas som att det är medvetet.

                                                                                                                       / Michis
 

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Slippa skriva i dina uppgifter nästa gång?

Trackback